Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Home 3 jul 2017

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in juli 2017 niet mag missen

Een nieuwe maand is aangebroken, dus is het tijd om de balans op te maken. Hoe gaan we onze bingewatchsessies indelen? In juli worden er weer steengoede series en films toegevoegd aan Netflix. Deze titels mag je niet missen.

Shooter (seizoen 2)

De serie Shooter is gebaseerd op het boek Point of Impact en de in 2007 verschenen film Shooter. Mark Wahlberg speelde daarin de hoofdrol en ook bij de serie was hij betrokken, maar dan als uitvoerend producent.

In de serie wordt veteraan Bob Lee Swagger gevolgd, een geprezen veteraan die weer is opgeroepen rond een complot over een geplande moord op de president. Het vervolg staat weer garant voor heerlijke actie, maar gaat nu verder dan de grenzen van de Verenigde Staten. Zo krijgen Afghansitan en Europa in het tweede seizoen van Shooter een grotere rol. Vanaf 19 juli te zien op Netflix.

The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man, ook bekend als The Amazing Spider-Man 3D, is geen vervolg op de vorige drie films over Spider-Man van regisseur Sam Raimi, maar een reboot met nieuwe acteurs en een nieuw verhaal.

Als kind ontdekt Peter Parker dat er ingebroken is in het kantoor van zijn vader, Richard. Kort hierop vertrekken zijn ouders met onbekende bestemming en laten Peter achter bij zijn oom Ben en tante May. Jaren later krijgt hij de spinnenbeet die hem extra krachten geeft, waarna hij aan de slag gaat om het mysterie rond zijn ouders op te lossen. Sinds 1 juli te zien op Netflix.

Sherlock (seizoen 4)

Sherlock Holmes en Dr. Watson lossen ingewikkelde zaken op in het Londen van vandaag. Wederom een spannende, fascinerende en vooral humoristische update van Sir Arthur Conan Doyle’s klassieke detectiveboeken.

In seizoen 4 is Sherlock Holmes aartsvijand Moriarty overleden, maar de valse professor was de eigenzinnige detective altijd een stap voor. Ook nu de slechterik dood is, weet Sherlock zeker dat hem nog iets te wachten staat. Eén specifieke zaak springt in het oog bij Scotland Yard, maar Sherlock Holmes heeft meer interesse in een op het oog klein detail. Vanaf 15 juli te zien op Netflix.

The Walk

The Walk vertelt het verhaal van de Franse koorddanser Philippe Petit (Joseph Gordon Levitt). Philippe maakt zich in 1974 klaar voor zijn meest indrukwekkende stunt ooit: de waaghals is van plan om op ruim 400 meter hoogte tussen de torens van het World Trade Center door te lopen over een dun koord.

Een interessante biografische film van de regisseur van de films Forrest Gump, Cast Away en Flight. Vanaf 17 juli te zien op Netflix.

Chasing Coral

Een gloednieuw documentaire van Netflix. Chasing Coral is de opvolger van Chasing Ice. Meer dan 650 uren zijn er geschoten om jou een beeld te geven van de buitenaards mooie onderwaterwereld op deze planeet, maar ook de verwoesting door het klimaat komt uitgebreid aan bod.

Als je van natuurdocumentaires houdt en je kop niet in het zand steekt als het om het klimaatprobleem gaat, dan is dit een absolute must-see. Deze winnaar van de audience award op het Sundance Film Festival is vanaf 14 juli te zien op Netflix.

Vorige maand op Netflix

Ook juni bood een aantal onmisbare titels op Netflix, die je vanwege het overwegend mooie weer waarschijnlijk niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. En als je klaar bent met series en films: check dan vooral deze 7 briljante outdoor documentaires op Netflix. Verborgen pareltjes, kunnen we je vertellen.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in juli 2017 niet mag missen
Sluiten