Netflix gaat los in juli: Gotham, Suits en nog heel veel meer

Heb je aankomende maand geen vakantieplannen vanwege de coronacrisis? Geen punt, je komt de tijd prima door met Netflix.

Netflix heeft vandaag haar line-up bekendgemaakt voor de maand juli. Daarin zitten een aantal geweldige titels tussen die zeker de moeite waard zijn om te kijken. Wij zetten de belangrijkste titels van de streamingdienst voor je op een rijtje zodat jij niets meer hoeft te missen.

Gotham (seizoen 5) – 1 juli

De maand juli begint goed met Gotham. Vanaf de eerste van de maand is het vijfde seizoen van de serie te zien op Netflix. Gotham gaat over detective James Gordon die de criminaliteit probeert te beteugelen in de jaren voordat Batman in Gotham City arriveert.

Unsolved Mysteries – 1 juli

Unsolved Mysteries in nog een onopgelost mysterie. De serie is namelijk een nieuwe original op Netflix. Unsolved Mysteries is een revival van de gelijknamige serie die liep van 1987 tot 2010. De documentaireserie gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaring.

Warrior Nun – 2 juli

Een nieuwe fantasy-serie van Netflix. Dit keer gaat het over een jonge vrouw die wakker wordt met een goddelijk artefact in haar rug. Ze blijkt superkrachten te hebben en is de uitverkoren van een geheime sekte die betaat uit op demonen jagende nonnen.

Stateless – 8 juli

Stateless is een miniserie geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Het gaat over vier mensen die elkaar ontmoeten in een Australisch immigratiedetentiecentrum. Een vrouw die ontsnapt aan een sekte, een vluchteling die is gevlucht met zijn familie, een vader gevangen in een baan met een dood einde en een bureaucraat op de rand van een nationaal schandaal.

The Old Guard – 10 juli

In deze Netflix-film wordt een team van vier onsterfelijke huurmoordenaars opgejaagd om hun mysterieuze krachten. Dit gebeurt net wanneer ze een vijfde ontdekken die dezelfde krachten heeft als hen. Zij proberen de mensheid desondanks te beschermen.

Cursed – 17 juli

Cursed is een van de nieuwe Netflix-originals waarvan we veel mogen verwachten. In deze nieuwe legende over Arthur speelt de tiener Nimue de hoofdrol. Samen met Arthur probeert zij een eeuwenoud zwaard aan Merlijn te bezorgen. Deze toch is er echter een vol gevaar.

Suits (seizoen 8) – 18 juli

Seizoen acht van Suits is al sinds juli 2018 uit, maar eindelijk komt dit deel van de serie nu op Netflix. Nou ja, deel één van seizoen acht. Eindelijk zien we hoe het Harvey, Zane en Donna verder vergaat met hun avonturen rondom het advocatenkantoor.

How to sell drugs online (fast) (seizoen 2) – 21 juli

Om de liefde van zijn leven terug te winnen, begint een nerdierige scholier online xtc te verkopen vanuit zijn slaapkamer. Hij wordt uiteindelijk een van de grootste dealers van Europa. Deze Duitse original is vanaf 21 juli te zien.

Norsemen (seizoen 3) – 22 juli

Houd je van series als The Last Kingdom en Vikings? Dan is Norsemen echt iets voor jou. Toch is deze serie net wat anders dan de andere twee. In de serie wordt namelijk flink de draak gestoken met het vikingleven, wat voor een hoop hilarische momenten zorgt.

The Umbrella Academy (seizoen 2) – 31 juli

Seizoen 1 van The Umbrella Academy was een groot succes. Het is dan ook niet raar dat Netflix een tweede seizoen van de serie heeft besteld. Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd na hun vaders dood. In seizoen 2 zien we hoe het ze verder vergaat als hun begeleider Sir Reginald Hargreeves overlijdt.

Vis a Vis: El Oasis – 31 juli

Vis a Vis: El Oasis is de opvolger van de serie die na vier seizoenen eindigde. In El Oasis wordt een tijdsprong gemaakt van vijf jaar. Zulema en Macarena zitten niet meer in de gevangenis, maar beroven nu banken en casino’s. Wil je weten hoe het ze daarin vergaat, dan moet je 31 juli zeker kijken.

Reageer op artikel:
Netflix gaat los in juli: Gotham, Suits en nog heel veel meer
Sluiten