Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Home 6 jun 2017

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in juni 2017 niet mag missen

Een nieuwe maand is aangebroken, dus is het tijd om de balans op te maken. Hoe gaan we onze bingewatchsessies indelen? In juni worden er weer steengoede series en films toegevoegd aan Netflix. Deze titels mag je niet missen.

El Chapo – seizoen 1

Narcos, de Netflix-serie over de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar, is een enorm succes. In navolging daarop is vanaf 16 juni El Chapo te zien. De serie is door Netflix en Univision gemaakt.

Deze serie gaat over de Mexicaanse drugsbaron El Chapo, die pas vorig jaar werd opgepakt. Joaquín Guzmán Loera, zoals hij in het echt heet, kan gezien worden als de Pablo Escobar van deze tijd. Hij verdiende een godsvermogen met drugs en wist een aantal keer op spectaculaire wijze te ontsnappen. We verwachten veel van deze serie.

Life Animated

Als Owen Suskind drie jaar is ontwikkelt hij autisme en stopt met praten. Totdat hij Disneyfilms en dialogen gebruikt om te communiceren met zijn ouders. In deze documentaire zien we hoe Owen een plek weet te veroveren in de wereld.

Life Animated is gebaseerd op het boek van Ron Suskind, de vader van Owen. Ron Suskind heeft meerdere boeken geschreven en won The Pullitzer Prize. Sinds 1 juni te zien op Netflix.

Orphan Black – seizoen 5

Als je Orphan Black nog niet kent, dan kunnen we je vertellen dat we deze scifithriller in één adem noemen met Game of Thrones en Breaking Bad. Zo goed is deze serie.

Orphan Black gaat om klonen, die allemaal gespeeld worden door de Canadese topactrice Tatiana Maslany. De eerste aflevering van Orphan Black seizoen 5 is vanaf 11 juni te bekijken op Netflix. Net als de voorgaande jaren zal er daarna weer wekelijks een nieuwe episode aan het aanbod worden toegevoegd.

Het is helaas het laatste seizoen van Orphan Black. Nieuwe kijkers kunnen de serie in een keer bingen, dat dan weer wel. Enjoy!

Robocop 1, 2 en 3 eindelijk op Netflix

Een regenachtige dag heeft één voordeel: het is een perfect moment om oude klassiekers terug te kijken. En in deze tijd, waarin robotica in opkomst is en de eerste échte robocop al aan het werk is gezet, is het extra interessant om te kijken hoe hier dertig jaar terug naar gekeken werd.

Komen we uit bij Robocop 1, 2 en 3. Deze drie heerlijke films, waarvan de eerste is geregisseerd door Paul Verhoeven, zijn vanaf juni te zien op Netflix.

GYPSY – seizoen 1

‘De ergste leugens zijn de leugens die we onszelf wijsmaken’. Dit is de ondertitel van GYPSY, de nieuwe psychologische thriller van Netflix. De serie met Naomi Watts in de hoofdrol verschijnt op vrijdag 30 juni en bestaat uit tien afleveringen.

Therapeute Jean Halloway (gespeeld door Watts) wordt in Gypsy gevolgd terwijl ze de grenzen van de vertrouwensband tussen arts en patiënt opzoekt en zelfs flink overschrijdt. In Manhattan gaat ze intieme en ongeoorloofde relaties aan met belangrijke personen in de levens van haar patiënten.

Daarmee zet ze niet alleen haar carrière als therapeut, maar ook haar ogenschijnlijk picture perfect gezinsleven op het spel. Haar professionele leven en persoonlijke fantasieën vervagen en beginnen in elkaar over te lopen.

Check vooral ook deze 7 outdoor documentaires op Netflix… Verborgen pareltjes voor de avonturier.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in juni 2017 niet mag missen
Sluiten