Netflix komt met Jurassic World animatieserie: bekijk de teaser

De Jurassic Park franchise mag dan flink uitgemolken zijn, maar eerlijk is eerlijk: een paar extra dinosaurussen zijn eigenlijk nooit verkeerd. Het is daarom leuk om te horen dat Netflix een animatieserie rondom Jurassic World besteld heeft. Wij hebben alvast een teaser voor jullie.

Netflix: Jurassic World animatieserie

De Jurassic Park franchise blijft zich uitbreiden. Naast een nieuwe Jurassic World film komt er nu ook een animatieserie voor Netflix. De streamingdienst is een samenwerking aangegaan met DreamWorks Animation en zal volgend jaar Jurassic World: Camp Cretaceous uitbrengen. Hieronder alvast een teaser:

De serie volgt een groepje van zes tieners die naar Isla Nublar trekken voor een avonturenkamp. Tijdens dit uitstapje zullen de dinosaurussen uitbreken (wie had dat nou gedacht?) en vervolgens het eiland gaan terroriseren. Met als gevolg dat de zes hoofdpersonen nauw moeten gaan samenwerken om te kunnen overleven.

In de bovenstaande teaser is helaas niks van de dappere tienerhelden te zien. We krijgen daarentegen alleen een blik op de dinosaurusdreiging.

De show is in handen van Scott Kreamer en Lane Lueras, die zowel showrunner als uitvoerend producent zijn. Daarnaast zullen ook Steven Spielberg en Colin Trevorrow, die enkele eerdere Jurassic Park film geregisseerd hebben, bij het project betrokken zijn. Tevens zal producent Frank Marshall zijn medewerking verlenen. De show zal in 2020 op Netflix verschijnen.

Jurassic World 3

De eerste Jurassic Park film verscheen begin jaren 90 en was een gigantisch succes. Vandaar dat er nog twee vervolgfilms kwamen. In 2015 werd de franchise opnieuw leven in geblazen met Jurassic World, dat zowel een opvolger als het begin van een nieuwe trilogie was.

Het daarop volgende Jurassic World: Fallen Kingdom verscheen in 2018 en liet een deurtje open voor nog een film. Al snel werd bekend dat er inderdaad een derde Jurassic World film gaat komen. Deze staat gepland voor 2021. Er zal wederom een hoofdrol zijn voor Chris Pratt, die we kennen van Guardians of the Galaxy.

Reageer op artikel:
Netflix komt met Jurassic World animatieserie: bekijk de teaser
Sluiten