Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 23 nov 2020

Netflix komt met grappige kerst-teaser van The Witcher

Nog iets meer dan een maand en dan is het kerstmis. The Witcher lijkt al in kerstsferen als we de nieuwe teaser van Netflix zien.

Bijna een jaar na de release van het eerste seizoen van The Witcher komt Netflix met een bijzondere teaser. We zien Geralt en een aantal andere hoofdrolspelers op een bijzondere manier kerstmis ‘vieren’.

The Witcher in kerstsferen

Het eerste seizoen van The Witcher werd goedvangen door kijkers en de pers. We zien witcher Geralt of Rivia die het continent doorreist op zoek naar contracten om monsters te verslaan. Daarnaast komt hij ook de tovernares Yennefer tegen en gaat Cirilla op zoek naar hem.

In de teaser zien we een aantal bijzondere momenten uit het eerste seizoen voorzien van een kerstsausje. We zien natuurlijk veel bloed en gegrom van Geralt en ook komen de andere karakters naar voren. In de scènes zijn verschillende kerst-graphics ingebouwd wat hier en daar voor hilarische taferelen zorgen. Natuurlijk kan een goede kerstjingle niet ontbreken.

Wachten op seizoen twee

We wachten natuurlijk op het tweede seizoen van The Witcher. De opnames begonnen al in februari maar door de coronacrisis hebben deze meerdere malen stilgelegen. Zo gingen in augustus de opnames verder maar moesten deze opnieuw worden stopgezet omdat verschillende crewleden positief getest werden.

Het is dan ook onbekend wanneer het nieuwe seizoen uitkomt. De laatste berichtgeving is, is dat pas in februari 2021 het filmen compleet is. Tot die tijd moeten we het doen met andere series op de streamingdienst. Ook kun je in de tussentijd The Witcher spelen op je nieuwe console. Zo komen de makers met een gratis update naar de nieuwe generatie spelcomputers.

Wel kunnen we door de boeken al een aantal gebeurtenissen voorzien. Waarschijnlijk zullen we meer zien over de relatie tussen Geralt en Cirilla. Waarschijnlijk zal ze haar eerste trainingen krijgen op Kaer Morhen en zien we mentor Vesmir terug.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix komt met grappige kerst-teaser van The Witcher
Sluiten