Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 19 jun 2018

Kiss Me First: Netflix Original brengt games tot leven

Binnenkort komt er een interessante nieuwe titel naar Netflix. Maak kennis met Kiss Me First, een science-fiction drama over gaming. Het gaat om een film die live-action en animatie samenbrengt.

Kiss Me First op Netflix

Het project is uitgevoerd door de makers van de geprezen serie Skins, een Brits pareltje. Skins ging over een groep bevriende Britse tieners die allemaal in Bristol wonen. In elke aflevering stond een personage centraal, waarbij je alles vanuit zijn of haar ogen zag.

Kiss Me First Netflix

Met Kiss Me First pakken de makers het opnieuw ambitieus uit. De film gaat over een eenzame vrouw die op een dag een excentriek feestbeest ontmoet. Al snel ontdekt ze een virtuele wereld vol genot, wonderen en.. moord.

Het plot komt je wellicht bekend voor. Kiss Me First is namelijk gebaseerd op de gelijknamige Young Adult novelle van Lottie Moggach. Daarin raakt een tiener genaamd Leila verslaafd aan een videogame genaamd Agora. Ze ontmoet Tessa, een vriendin die haar uit een diepe put van eenzaamheid trekt. Wanneer Tess plotseling verdwijnt, barst het drama echter pas echt los.

Er is nu eindelijk een trailer beschikbaar, die je hierboven kunt bewonderen. De mix van CGI en live-action is zeker uniek, maar het blijft voorlopig de vraag of het ook goed uitpakt. Het niveau van de CGI ligt ogenschijnlijk net iets te laag om echt games anno 2018 te simuleren.

Kiss Me First Netflix

Geloofwaardige en degelijke CGI is simpelweg peperduur, wat dit project des te ambitieuzer maakt. Op 29 juni kun je gaan ontdekken of het goed uitpakt. Dan kun je Kiss Me First namelijk op Netflix vinden.

?Lees ook: 10 Klassiekers op Netflix die je gezien moet hebben

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Reageer op artikel:
Kiss Me First: Netflix Original brengt games tot leven
Sluiten