Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 30 jan 2019

Netflix: 7 Nieuwe films en series die je komende dagen kunt checken

De komende paar dagen worden een feestje op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk een flink aantal toffe films, series en documentaires op de planning staan. We lichten zeven pareltjes uit.

Have You Seen The Listers – 1 februari

Have You Seen The Listers is een documentaire over een Australische straatkunstenaar genaamd Anthony Lister. Het gaat om een intiem en laagdrempelig project over een carrière die ontploft, met alle gevolgen van dien. Het is niet makkelijk om als wonderkind gezien te worden, als je überhaupt al opvalt. Een intrigerend kijkje in de keuken van een groot talent.

Train to Busan – 1 februari

Tijd voor heerlijke popcorn-actie. Een zombie-epidemie overspoelt het land. Een vader en zijn dochtertje nemen een levensgevaarlijke treinreis richting de enige stad die nog veilig is, Busan. Ze zijn echter niet de enigen die vluchten voor hun leven, terwijl van alle kanten zombies hun kans schoon zien. Een heerlijk stukje Koreaanse actie, en een aanrader voor fans van de ook voortreffelijke Netflix Original Kingdom.

Russian Doll: seizoen 1 – 1 februari

Nadia heeft een probleem: ze sterft telkens weer. Telkens moet ze weer haar verjaardagsfeestje opnieuw beleven, opgesloten in een surreële tijdsloop. Wat ze ook probeert te doen, ze blijft op de meest bizarre manieren dood gaan. Kan ze het lot ontwijken? Je kent de actrice die Nadia speelt waarschijnlijk van Orange is the New Black.

Nightflyers: seizoen 1 – 1 februari

De schrijver van Game of Thrones heeft meer geschreven dan enkel bloederige fantasy. Netflix gaat nu ook scoren met zijn werk, in dit geval een prettig stukje science-fiction horror. Maak kennis met Nightflyers, een ruimteschip die naar de rand van het zonnestelsel vliegt om contact te zoeken met buitenaards leven. De wetenschappers op het schip ontdekken echter al snel dat ze elkaar niet kunnen vertrouwen.

Velvet Buzzsaw – 1 februari

Netflix wil in 2019 naast originele series ook zich doen laten gelden op filmgebied. Velvet Buzzsaw belooft nu al een sterke poging te gaan worden, met het team achter de topfilm Nightcrawler aan boord. Jake Gyllenhaal speelt de hoofdrol in deze film over een kunstverzamelaar die in een dodelijke achtbaan belandt.

Always a Witch: seizoen 1 – 1 februari

Een jonge 17e-eeuwse heks kan op maar een manier de brandstapel vermijden: ze maakt een tijdreis, naar de toekomst. Wanneer de jonge heks opeens in het heden belandt, probeert ze haar grote liefde alsnog te redden. Probeer echter maar eens aan een wereld te wennen die compleet vreemd voor je is, terwijl donkere krachten het op je gemunt hebben.

Bordertown: seizoen 2 – 1 februari

Je kent het recept, maar het blijft verslavend: een getalenteerde detective gaat te werken in een klein stadje, zodat hij meer tijd met zijn familie kan besteden. Al snel raakt hij echter verwikkeld in een bizar web aan moordzaken. Wordt er een spelletje met hem gespeeld door de moordenaar?

Reageer op artikel:
Netflix: 7 Nieuwe films en series die je komende dagen kunt checken
Sluiten