Mark Hofman
Mark Hofman Pop-Culture 12 okt 2018

Netflix komt met het keiharde ‘The Night Comes For Us’

Indonesische films komen we niet vaak tegen op Netflix. Maar de service heeft nu een trailer online gezet voor The Night Comes For Us en nu willen we alleen maar meer!

Netflix komt met Indonesisch pareltje

Iko Uwais en Joe Taslim, die beide speelde in het hooggewaardeerde The Raid, zijn terug. Beide acteurs verschijnen in het nieuwe The Night Comes For Us: een keiharde Indonesische actiefilm. Vorige maand werd de film voor het eerste getoond op het Fantastic Fest in Austin. De film wist het publiek he-le-maal gek te maken en leverde enthousiasme op waar elke film uit het genre alleen maar van kan dromen. Het mooiste van alles? De Timo Tjahjanto geproduceerde film is gewoon een Netflix Original, dus binnenkort ook voor ons te bekijken.

In verschillende reviews krijgt de film veel lof. Het is een actiefilm zoals een actiefilm moet zijn: gewelddadig, hard en net op het randje. Deze elementen zorgen ervoor dat je als kijker constant met een flinke dosis adrenaline op het puntje van je stoel zit. The Night Comes For Us is een typische pareltje die bedolven gaat worden onder al het content geweld, maar die je zeker gezien moet hebben.

Timo Tjahjanto

Producent Timo Tjahjanto wordt bijzonder gewaardeerd in de filmwereld, maar brak in Hollywood nog nooit door. Zijn vorige film, Mile 22, deed niet wat het moest doen en daardoor is de hoop nu op deze film gezet. Al ziet Tjahjanto zijn werk meestal niet als film. De man staat erom bekend dat hij liever geen films produceert, maar de meest bizarre en hardste ervaring voor zijn publiek wil maken. Het maakt daardoor niet uit hoelang een film duurt of waar hij gedraaid wordt: als het maar zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Netflix

De Netflix Original The Night Comes For Us is vanaf 19 oktober te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix komt met het keiharde ‘The Night Comes For Us’
Sluiten