Daniel Koster
Daniel Koster 29 jul 2016

Vandaag: Netflix kondigt releasedata 9 (nieuwe) series aan, foto’s iPhone 7-dongel opgedoken en meer

Yes, het weekend staat weer voor de deur. Wat ga jij doen, een weekendje eropuit of bijvoorbeeld Netflixen op de bank? Als je dat laatste gaat ondernemen, dan doet dit bericht je vast deugd. Netflix kondigt namelijk de data aan waarop negen (nieuwe) series op de website zijn te bewonderen. Maar er is natuurlijk meer gebeurd in de techwereld. Wil je het nieuws van de gehele week checken? Dat kan!

Laat het bingewatchen maar beginnen, Netflix kondigt releasedata voor 9 (nieuwe) series aan

Het aanbod van Netflix wordt de afgelopen tijd flink uitgebreid met (eigen) producties. Daar kunnen we binnenkort weer negen nieuwe series aan toevoegen. Netflix kondigt namelijk Chef’s Table: France; Joe Swanberg’s Easy; The Ranch; Lovesick (fka Scrotal Recall); Gilmore Girls: A Year in the Life; Captive; Beat Bugs (S2); One Day at a Time; en Black Mirror aan. Die zijn dus allemaal onderweg!

Oei: kankerverwekkende stoffen in e-sigaretten aangetroffen

Het is langer een discussie of e-sigaretten nou wel écht minder schadelijk dan gewone sigaretten zijn. Dit onderzoek zal die discussie aanwakkeren. De wetenschappers troffen namelijk kankerverwekkende chemicaliën aan in e-sigaretten.

Aankondiging van de iPhone 7 zal op 6- of 7 september zijn

De iPhone 7, het apparaat komt eraan. Dat weten we nu wel. Wanneer-ie wordt aangekondigd is nog een puntje van discussie. Volgens een prominente bron zal dit op 6- of 7 september zijn. Kom maar op!

Amazon krijgt speciale Kickstarterpagina

Kickstarter doet het goed. Dat blijkt uit dit onderzoek. Dat onderzoek stelt namelijk dat de crowdfundingwebsite goed is voor driehonderdduizend banen en tot de oprichting van 8800 bedrijven heeft geleden. Die bedrijven brengen ook allerlei producten op de markt. Amazon doet die producten nu eer aan door ze op een speciale Kickstarterpagina te gaan verkopen!

Slim shirt verandert van kleur wanneer de lucht is vervuild

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Vandaag is de laatste kans om gratis naar Windows 10 te upgraden

Windows 10 is nu een jaar lang beschikbaar. Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft is gratis te downloaden. Tenminste, dat is nu nog zo. Vanaf morgen is dat namelijk niet meer mogelijk. Dan moet je gaan betalen!

Foto’s laten de mogelijke dongel zien voor iPhone 7 oordoppen

Het gerucht gaat dat Apple een speciale dongel wil ontwerpen voor de iPhone 7. Die maakt het mogelijk om je iPhone-oordoppen via de lightningpoort te gebruiken. Is dat waar, dan zou het deze kunnen zijn:

Maak kennis met de zanger van het originele Pokémon nummer:

Hmm, WhatsApp verwijdert jouw verwijderde berichten toch niet helemaal

Dit is apart. Je zou denken dat WhatsApp de berichten die je verwijdert ook daadwerkelijk verwijdert. Nu blijkt dat echter niet het geval te zijn. De berichten zouden namelijk bijvoorbeeld op iOS toestellen nog terug te vinden zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Reageer op artikel:
Vandaag: Netflix kondigt releasedata 9 (nieuwe) series aan, foto’s iPhone 7-dongel opgedoken en meer
Sluiten