Mark Hofman
Mark Hofman Tech 3 jun 2019

La Casa de Papel seizoen 3: Netflix dropt eerste volledige trailer!

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar komende zomer is het toch echt raak: het derde seizoen van La Casa de Papel! De immens populaire Spaanse serie gaat het verhaal over de criminelen verder vertellen. Netflix kwam eerder al met een releasedatum, maar dropt vandaag de eerste officiële (volledige) trailer. 

Netflix dropt trailer La Casa de Papel seizoen 3

Vanaf vrijdag 19 juli 2019 gaat het verhaal rondom o.a. Tokyo, Denver, Berlin en El Professor weer verder. In de loop der maanden doken er immens veel geruchten op over de serie die veel los heeft weten te maken sinds 2017. We volgden de groep in een overval op de Spaanse Munt en zagen voor wat voor uitdagingen ze kwamen te staan. De grote vraag was na het tweede seizoen of er nog een derde seizoen zou komen, maar inmiddels kunnen we wel stellen dat die vraag beantwoord is.

Naast het feit dat Netflix een releasedatum dropte, toont het inmiddels ook de eerste echte officiële beelden van het verhaal. Eerder kregen we al een korte teaser te zien met de personages die we kennen, maar nu geeft de streamingdienst ons toch iets meer inzicht in het verhaal.

Check de trailer hieronder:

In de trailer zien we het team na de ontwikkelingen van het tweede seizoen. Inmiddels begeven Rio en Tokyo zich op een onbewoond eiland, maar lijken ze toch niet zo veilig te zijn dan ze denken. Rio wordt gevangen genomen en dat is het moment dat El Professor ingeschakeld wordt. De groep komt weer bij elkaar, inclusief een paar nieuwe gezichten, en moet samenwerken om één missie tot een goed einde te brengen: Rio uit de handen van de overheid krijgen. En dat gaat uiteraard niet zonder enige slag of stoot.

La Casa de Papel seizoen 3 is vanaf 19 juli te zien op Netflix! Benieuwd wat er nog meer op de streamingdienst te zien is? Dit zijn de nieuwste titels van de afgelopen week!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
La Casa de Papel seizoen 3: Netflix dropt eerste volledige trailer!
Sluiten