Tech 6 jun 2018 Noah Korevaar

Laatste kans op Netflix: deze films, series en docu’s verdwijnen in juni

Elke maand komt er weer een flink aantal nieuwe titels naar Netflix, waaronder films, series en documentaires. Helaas verlopen er haast dagelijks ook nieuwe licenties, waardoor bepaalde content opeens verdwijnt. Gelukkig kunnen we je op tijd waarschuwen. Deze maand valt de schade bovendien redelijk mee, maar deze toppers moet je absoluut nog even checken!

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang de grootste Netflix-updates in je mail
[revue_subscribe]

Austin to Boston, docu, IMDb: 7.2

Voor de echte muziekliefhebber is dit een must-see. Austin to Boston gaat over vier bands, die in oude Volkswagen-busjes door de Verenigde Staten touren. Dan hebben we het over Bear’s Den, Nathaniel Rateliff, The Staves en Ben Howard. Zo simpel is het concept, maar het resultaat is heerlijk laidback. Vol warme, goede muziek en vooral een hoop passie en plezier. Aanstekelijk en onderhoudend! Je hebt nog tot 11 juni.

Occupied (1 seizoen), serie, IMDb: 7.7

Je kunt ons altijd wakker maken voor een briljant what if-scenario. Occupied schetst een merkwaardige toekomst. Noorwegen is een samenleving die volledig groen gaat, zonder olie. De rest van Europa is daar echter allesbehalve blij mee, want zij willen hun olie. Rusland heeft geen geduld meer en besluit Noorwegen binnen te dringen. Zonder geweld, dat dan weer wel. Dat blijkt echter minder makkelijk te zijn dan ze hoopten. Je kunt het eerste seizoen nog tot 14 juni checken!

Ray Donovan (4 seizoenen), serie, IMDb: 8.3

Ray Donavan is zo’n serie die je achter elkaar door wilt blijven kijken. Donavan is een fixer, die iedereen in Los Angeles uit de penarie helpt. Althans, als je geld hebt. Dat hij daarvoor over een behoorlijk aantal grenzen moet gaan, is slechts bijzaak. Tot zijn eigen problemen minder makkelijk op te lossen blijken. Een van de beste misdaadseries op Netflix, maar gezien het grote aantal afleveringen zul je wel op moeten schieten. Vier seizoenen verdwijnen op 26 juni.

Curious and Unusual Deaths (1 seizoen), docu serie, IMDb: 7.5

Mag het van jou allemaal wel een beetje macaber en absurdistisch worden? Dan ben je aan het juiste adres bij Curious and Unusual Deaths, een relatief onbekende serie. Elke afleveringen wordt het verhaal verteld van een bizar sterfgeval. Dan hebben we het echt over de meest absurde situaties. Je kunt ze los van elkaar kijken, heerlijk materiaal voor tussendoor op een verloren avond. En het is dus geen ramp als je het seizoen niet voor 29 juni afgekeken hebt.

Murder Files (1 seizoen), docu, IMDb: 6.8

Nog een grimmige serie, ook vol beruchte sterfgevallen. In Murder Files wordt er teruggeblikt op de meest beroemde en bekende moorden uit Groot-Brittannië. En dat zijn er heel wat! Per case krijg je te zien wat er is gebeurd en hoe de politie de dader (niet) heeft gevonden. Niet de meest high-end televisie, maar wel vermakelijk voor tussendoor. Plus, je wilt stiekem toch altijd weten hoe de dader het nou heeft gedaan… Verslavend! Tot 29 juni kun je verslaafd raken.

America Unplugged (1 seizoen), docu, IMDb: 5.9

Tot en met 29 juni kun je ook aan de slag met America Unplugged. Nee, het is geen muziekdocumentaire. Verre van zelfs. America Unplugged gaat over mensen die ervoor gekozen hebben om de moderne samenleving volledig te verlaten, en dus volledig op zichzelf te gaan wonen. Off the grid. Een fascinerend kijkje in hun levens.

Nog meer Netflix

Heb je deze titels al gezien, of ga je toch liever voor een goede film? Check dan eens de top tien klassiekers die je op Netflix kunt vinden. We hebben hier een mooie selectie voor je op een rijtje gezet. Ze worden niet voor niks klassiekers genoemd!

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Laatste kans op Netflix: deze films, series en docu’s verdwijnen in juni
Sluiten