Netflix lanceert veelbesproken The Irishman film op 27 november

Hoe goed de reviews van de nieuwe Joker film ook mogen zijn, er is een film waar we stiekem misschien nog meer naar uitkijken. Het gaat hier om The Irishman, die rollen zal hebben voor niemand minder dan Al Pacino en Robert De Niro. De vraag was alleen wanneer de film precies uit zou gaan komen. We wisten dat het ergens eind 2019 zou zijn, maar niet exact welke datum. Gelukkig heeft Netflix daar nu duidelijkheid in gegeven.

The Irishman vanaf eind november te bekijken

Het komt vaak voor dat er een film wordt aangekondigd, maar het niet direct duidelijk is wanneer deze nou precies verschijnt. In veel gevallen wordt er wel een maand genoemd, maar geen exacte datum. Zo ook bij The Irishman, de langverwachte nieuwe film van Martin Scorsese, de regisseur achter misdaadklassiekers als Taxi Driver en Goodfellas.

Al is daar nu verandering in gekomen. Het is namelijk bekend geworden dat de film vanaf 27 november op Netflix te zien zal zijn. Dit maakt het een ideale film om in de kerstvakantie te gaan bekijken. Al blijft het natuurlijk maar de vraag of je zin hebt om zolang te wachten.

The Irishman is gebaseerd op het non-fictie boek I Heard You Paint Houses van Charles Brandt. Filmliefhebbers kijken met name naar de titel uit vanwege de hoofdrollen voor doorgewinterde acteurs als Al Pacino, Robert De Niro en Joe Pesci. Tevens is het de eerste keer dat de drie samen in een film te zien zijn.

Bioscooprelease

Waar de film in eerste instantie exclusief voor Netflix zou zijn, werd er ook gespeculeerd over een bioscooprelease. Al leek het er in eerste instantie op dat dit dan alleen voor de Verenigde Staten zou gelden. Toch bleek onlangs dat The Irishman nu ook enkele dagen in de Nederlandse bioscopen te zien gaat zijn. Zo kunnen liefhebbers onder andere bij KINO in Rotterdam terecht.

Reageer op artikel:
Netflix lanceert veelbesproken The Irishman film op 27 november
Sluiten