Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 6 dec 2018

Onverwacht kerstcadeau Netflix: alle Lord of the Rings films nu te bingen

Netflix levert elke maand netjes een lijstje af met de films, series en documentaires die de weken erop aan het aanbod zullen worden toegevoegd. Dit keer komt daar echter een bijzonder cadeautje geheel onverwachts bovenop: The Lord of the Rings.

Netflix trakteert op The Lord of the Rings

De epische fantasy-trilogie was in geen velden of wegen te bekennen voor vandaag. Ook niet op de releaselijsten van de streamingdienst zelf. Toch heeft Netflix een mooi dealtje kunnen sluiten, net op tijd voor de feestdagen.

Zonder enige fanfare of tromgeroffel verschenen vanochtend alle drie de films op de dienst. Ondertussen is het alweer vrij lang geleden dat de populaire films uitkwamen, maar juist daardoor komen ze gepaard met een prettig laagje nostalgie.

Netflix The Lord of the Rings

Je kunt vanaf nu gewoon lui op de bank de avonturen van Tolkien aanslingeren. Opnieuw op reis met Hobbit, Frodo en Gandalf? We kunnen weinig betere invullingen van onze kerstvakantie indenken.

Dan hebben we het dus over:

  • The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
  • The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
  • The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

De laatste titel kwam dus alweer 15 jaar geleden uit. Sindsdien zijn fans natuurlijk wel getrakteerd op de Hobbit-films, maar die kwamen wat ons betreft niet in de buurt van de originele trilogie van Peter Jackson. Genieten geblazen dus! Check ook de beste kerstfilms op Netflix, en trek tijdens het bingen deze fantastische kersttruien aan!

Reageer op artikel:
Onverwacht kerstcadeau Netflix: alle Lord of the Rings films nu te bingen
Sluiten