Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 8 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix: alles wat je moet weten over seizoen 2 van Lost in Space (+ eerste trailer)

Netflix houdt blijkbaar niet alleen rekening met Halloween, maar ook met kerst. Zo zal op 24 december een nieuw seizoen verschijnen van sci-fi serie Lost in Space. Mocht jij niet kunnen wachten tot de nieuwe afleveringen verschijnen dan kunnen we je alvast verblijven met een overzicht van alle details die tot nu toe bekend zijn. Ook hebben we een trailer voor je.

In de serie Lost in Space zien we een gezin dat wordt geselecteerd om het Centauri stersysteem te bevolken. Dit omdat er een op aarde een crisis is geweest waardoor het bestaan van de mensheid nu in gevaar verkeert. Het plan loopt echter niet zo als gehoopt, gezien de familie op een heel andere planeet terechtkomt als dat de bedoeling was. Waar ze in eerste instantie op een missie moesten om de mensheid te redden ligt nu vooral de focus bij het zelf in leven te blijven.

Waar gaat Lost in Space: seizoen 2 over?

In het tweede seizoen van Lost in Space zien we de familie Robinson op een oceaan-achtige planeet waar ze gedwongen worden om samen te werken met de manipulatieve Dr. Smith en de charmante Don West.

Het avontuur begint dit keer echter zonder Robot, die ze nu moeten zoeken.

Welke acteurs zien we terug?

De familie gaat, net zoals in seizoen 1, weer vertolkt worden door Toby Stephens, Molly Parker, Taylor Russell, Mina Sundwall en Maxwell Jenkins. Daarnaast zijn er rollen voor Parker Posey, Brian Steele, Amelia Burstyn, Ignacio Serricchio en Douglas Hodge.

Ook zal er een rol zijn voor JJ Feild, die een nog onbekend Lost in Space personage gaat vertolken.

Wanneer verschijnt Lost in Space seizoen 2?

Zoals we in de introductie al aangaven zal het nieuwe seizoen op 24 december (kerstavond) aan de Netflix collectie worden toegevoegd. Je kunt dan alle afleveringen van het tweede Lost in Space seizoen in één keer bekijken.

Meer nieuwtjes omtrent Lost in Space en andere Netflix titels lees je in ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix: alles wat je moet weten over seizoen 2 van Lost in Space (+ eerste trailer)
Sluiten