Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 11 jun 2019

Netflix komt met tweede seizoen van Love, Death and Robots

Als een Netflix-titel in 2019 met onze hersenen heeft lopen hannesen, dan is het Love, Death and Robots wel. De serie was uniek op vele fronten en zorgde ervoor dat het publiek snakte naar meer. En dat is dan ook precies wat ze krijgen. Netflix kondigt vandaag het tweede seizoen aan. 

Netflix komt met tweede seizoen van Love, Death and Robots

Begin dit jaar wist Netflix ons helemaal gek te krijgen met 18 kleine films. Iets dat overigens duidelijk te lezen is in onze review van het uiterst unieke Love, Death and Robots. Iedere film werd geproduceerd door een andere talentvolle studio of verschillende animators. Dit resulteerde in een serie vol met verschillende stijlen, unieke verhalen en bizarre gebeurtenissen waar je in de nacht nog over na aan het denken was.

Love, Death and Robots was in onze ogen dus een succes en het lijkt erop dat we niet de enige zijn die het konden waarderen. Netflix kondigt via een tweet op het See What’s Next Twitter-account aan dat het tweede seizoen officieel bevestigd is. Jennifer Yuh Nelson zal de overkoepelende regie doorvoeren over het gehele seizoen. De vrouw staat bekend om films als Kung Fu Panda en The Darkest Minds.

Wie overigens opzoek is naar een flinke lading details over het tweede seizoen komt helaas thuis van een koude kermis. Netflix heeft ons nog niets verteld over de hoeveelheid afleveringen die het tweede seizoen vormen en wat het hele idee achter dit tweede seizoen wordt. Mochten we maar enigszins de richting van het eerste seizoen opgaan, zal het zonder twijfel weer een flinke lading toffe afleveringen worden met een hoop verschillende toffe stijlen. En eerlijk is eerlijk: daar hebben we best wel zin in.

Wanneer het tweede seizoen van Love, Death and Robots precies het daglicht gaat zien is op dit moment nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Netflix komt met tweede seizoen van Love, Death and Robots
Sluiten