Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 7 jun 2019

Netflix heeft goed nieuws voor fans van Lucifer!

Ondanks de populariteit heeft Fox een tijdje geleden besloten om te stoppen met het uitzenden van Lucifer. Dit natuurlijk tot ongenoegen van de fans. Netflix nam de serie echter over en gaf het daarmee een tweede kans. Het blijkt nu dat de streamingdienst nog meer goed nieuws heeft voor de kijkers.

Netflix geeft Lucifer een vijfde seizoen

Er is de afgelopen tijd veel commotie geweest rondom Lucifer. De serie werd in eerste instantie uitgezonden door Fox, maar die besloot er mee te stoppen. Fans kwamen echter in opstand, waarna Netflix besloot om de serie over te nemen en een vierde seizoen mogelijk te maken. Het is nu echter bekend geworden dat er nog meer afleveringen gaan komen.

Netflix gunt Lucifer namelijk ook nog een vijfde seizoen om het verhaal goed te kunnen afsluiten:

”We vinden het geweldig dat fans over de hele wereld de serie via Netflix bekijken en we kunnen daarom niet wachten om ze eindelijk een waardige afsluiter te geven”

In tegenstelling tot Fox lijkt Netflix dus wel te weten wat fans willen. Showrunners Joe Henderson en Ildy Modrovich zijn zoals verwacht erg blij met dit besluit:

“We zijn erg dankbaar dat Netflix onze serie een nieuw seizoen schenkt en ons daarmee de kans geeft om het verhaal naar onze standaarden af te ronden. Al willen we daarnaast vooral de fans bedanken voor alle steun. Het beste komt nog!”

De hoofdrol in de serie is nog steeds voor Tom Ellis. Hij wordt hierin bijgestaan door Lauren German, D.B. Woodside, Aimee Garcia en Lesley-Ann Brandt. Wanneer het nieuwe vijfde seizoen in première zal gaan is nog niet bekend.

Friends reünie

De streamingdienst heeft zoals gewoonlijk ook nog een hoop andere plannen. Zo gaan er speculaties dat er een reünie gaat komen van de populaire serie Friends. Of het hier om een eenmalige aflevering gaat of een compleet nieuw seizoen is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix heeft goed nieuws voor fans van Lucifer!
Sluiten