Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 28 feb 2018

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in maart 2018 niet mag missen

Maart breekt morgen aan, dus is het tijd om je Netflix-agenda voor de komende maand te vullen. Het is een propvolle maand, vol toffe films, series en documentaires. Genoeg te kijken dus! Wij zetten een aantal aanraders voor je op een rijtje.

I, Robot (1 maart)

We beginnen met een klassieker, een guilty pleasure: I, Robot. In 2035 behoren robots tot het alledaagse leven. Ze dienen de mens, die zijn technologische metgezellen blind vertrouwt. Ze volgen de drie wetten van de robotica, bedacht door de legendarische science-fiction auteur Asimov. Opeens wordt de geniale wetenschapper Alfred Lanning vermoord. Een rechercheur vermoedt dat robots helemaal niet zo onschuldig zijn, als men denkt. De hele mensheid is in gevaar.

Netflix maart 2018 I, Robot

Jessica Jones seizoen 2 (8 maart op Netflix)

We zien onze favoriete superheldin terug op 8 maart, in het tweede seizoen van haar eigen Netflix Original. In The Defenders redde zij New York met Luke Cage, Iron Fist en Daredevil. Waar de rest vervolgens zijn gebruikelijke leventje hervat, weet Jessica niet de draad op te pakken. Het verleden komt haar halen. De eerste recensies en previews beloven veel goeds!

Jessica Jones Netflix

The Mechanism (23 maart)

Heb je Narcos gezien en wil je meer? Dan kun je op 23 maart een flinke bingewatch-sessie inplannen. Dan komt namelijk het eerste seizoen van The Mechanism naar de streamingdienst. Deze spannende serie wordt gemaakt door de producenten van Narcos, en wordt weer net zo grimmig. Dit keer gaat de dramaserie echter niet over drugs, maar over de vermeende corruptie in grote bedrijven in Brazilië. Klinkt stoffig, maar de eerste trailers bewijzen dat het een spectaculaire achtbaanrit wordt. We zijn zeer benieuwd!

Love seizoen 3 (9 maart)

De charmerende Netflix Original Love wordt op 9 maart afgesloten met het derde seizoen. De eerste twee seizoenen wisten de harten van kijkers te veroveren met hun laid-back humor, toffe muziek en een vleugje herkenbare emotie. Rauw. Eindelijk een serie die niet eindeloos uitgerekt wordt, dus dat is al een reden om Love een kans te geven. Weten Mickey en Gus elkaar toch weer te vinden? We gaan het ontdekken!

Love netflix

Annihilation (12 maart)

Regisseur Alex Garland maakte indruk met Ex Machina, misschien wel de beste science-fiction film van de afgelopen tien jaar. Zijn nieuwste productie komt op 12 maart rechtstreeks naar Netflix. Enkel in Amerika en een paar andere landen krijgt de film een bioscooprelease. Normaliter is dat een slecht teken, maar alles wijst erop dat Garland weer een pareltje heeft afgeleverd. Natalie Portman in een spannende rol, met een vleugje horror.

The Outsider (9 maart)

Jared Leto speelt een gevangen genomen soldaat, die vast zit in Japan. De Yakuza bevrijdt hem, maar vervolgens staat hij daardoor bij ze in het krijt. Hij betaalt ze terug door onderdeel te worden van hun grimmige onderwereld en de code van de Yakuza te leren. Een fascinerend concept met tof talent, maar ook een film die lang op de plank heeft gelegen. Op 9 maart gaan we ontdekken hoe dat uitpakt.

The Outsider Netflix Jared Leto

Game Over, Man! (23 maart)

Netflix levert in maart ook een langverwachte comedy-film af: Game Over, Man! Drie nerdy vrienden hebben bijna de financiering van hun videogame rond, wanneer hun investeerder opeens gegijzeld wordt door terroristen. Wat volgt is een bizarre en hopelijk hilarische achtbaanrit. Staat op 23 maart op de streamingdienst.

Love netflix

En meer op Netflix!

Dit is nog lang niet alles. Hier kun je de complete lijst checken. Ook februari bood een aantal toffe titels op Netflix, die je waarschijnlijk nog lang niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook onze lijstjes met de gekste AliExpress koopjes en gadgets.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in maart 2018 niet mag missen
Sluiten