Netflix komt dit jaar nog met Marvel killer The Neighbor

Gezien er nog steeds enorm veel belangstelling is voor de films van Marvel is het meer dan logisch dat andere studio’s op dit succes willen meeliften en met een eigen superheldenreeks komen. Netflix blijkt echter plannen te hebben om met iets te komen dat ook echt vernieuwend is.

Het gaat hier om een Spaanse serie genaamd El Vicino, die internationaal ook wel The Neighbor wordt genoemd. Het eerste seizoen hiervan staat gepland om op de valreep van 2019 nog op Netflix te verschijnen.

Netflix komt met eigen superheldenserie

In Netflix serie The Neighbor zien we Javier, een jonge Spanjaard die in een vervelende periode zit. Niet alleen heeft hij een hoop schulden, ook zijn vriendin geeft aan klaar met hem te zijn. Als Javier het gevoel heeft dat zijn situatie volstrekt hopeloos is komt hij ineens een alien tegen. Deze staat op het punt te sterven en biedt aan om zijn superkrachten aan Javier over te dragen. Dit op voorwaarde dat hij deze gaat inzetten om als superheld aan de slag te gaan.

Dit zorgt ervoor dat Javier min of meer gedwongen wordt om een superheld te worden. Dit brengt een hoop avontuur met zich mee, wat hij steeds met frisse tegenzin aangaat. Ook zijn omgeving blijkt te moeten wennen aan de nieuwe weg die Javier inslaat. Wat natuurlijk wel een hoop bizarre situaties en andere hilarische momenten oplevert.

Mocht jij benieuwd zijn hoe dit verhaal er in de praktijk uitziet dan kun je hieronder alvast een door Netflix gedeelde trailer bekijken:

Release

The Neighbor zal op 31 december aan de Netflix bibliotheek toegevoegd worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld The Mandalorian zal het eerste seizoen van deze serie direct in zijn geheel bekeken kunnen worden.

Naast deze superheldenserie komt Netflix dit jaar nog met enkele andere veelbelovende nieuwe titels. Zo verschijnt op 13 december 6 Underground, een keiharde actiefilm met Deadpool acteur Ryan Reynolds in de hoofdrol. Ook kun je vanaf 27 november genieten van The Irishman, een gloednieuwe film van de legendarische regisseur Martin Scorsese.

Reageer op artikel:
Netflix komt dit jaar nog met Marvel killer The Neighbor
Sluiten