Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 1 mei 2019

The Mechanism: makers van Narcos terug met Netflix serie

Heb je genoten van Narcos? Dan kun je binnenkort opnieuw aan het bingen slaan, want Netflix heeft een tweede seizoen van The Mechanism aangekondigd.

The Mechanism komt terug op Netflix

Dat is een Netflix Original die door dezelfde makers op poten is gezet. Het gloednieuwe seizoen van de serie is vanaf 10 mei te checken op de streamingdienst, zo maakte het bedrijf gisteren bekend.

Dit keer doken de makers in Braziliaanse corruptie. Niet onder drugsbazen, maar zelfs in de overheid. Die pleegde jarenlang op grote schaal corruptie via allerlei bedrijven in de bouw en in de olie. Daarmee baseren de makers van The Mechanism zich op een waargebeurd verhaal.

De show focust zich op Ruffo en Verena, twee rechercheurs die een haast onmogelijke opdracht krijgen: undercover de misstanden binnen de overheid aan het licht brengen. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, gezien juist overheidsinstanties er baat bij hebben om die corruptie in stand te houden. Het hele systeem werkt dus tegen ze.

Grootste witwasoperatie in geschiedenis Brazilië

Wat eerst een kleine zaak lijkt te zijn, blijkt al snel uit te monden in een gigantisch netwerk met allerlei betrokken prominente personen. Inclusief hoog aangeschreven politieleden.

Het is de grootste witwasoperatie in de geschiedenis van Brazilië. Een verhaal dat de makers van Narcos als geen ander kunnen vertellen. Sterker nog, wat ons betreft was het eerste seizoen van The Mechanism zelfs beter dan de nieuwste Narcos!

Het mooie aan hoe Netflix te werk gaat is dat we dus op 10 mei al kunnen beginnen met bingen, over slechts iets meer dan een week dus. Tevens krijgen we alvast een voorproefje middels de onderstaande trailer. Veel kijkplezier alvast!

🤯Check ook: Advertenties op Netflix? Volgens kenners ontkomen we er niet aan!

Meer Netflix?

Fan van Netflix en tech? Dan is onze podcast “WantKast” misschien wel iets voor jou. Elke week bespreken Thomas en Mark het grootste nieuws van de afgelopen week. Daarbij hebben ze het ook regelmatig over de series en films die ze hebben gekeken op Netflix.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Reageer op artikel:
The Mechanism: makers van Narcos terug met Netflix serie
Sluiten