A de Jong
A de Jong | LinkedIn Tech 1 mei 2017

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in mei 2017 niet mag missen

Een nieuwe maand is aangebroken, dus is het tijd om de balans op te maken. Hoe gaan we onze bingewatchsessies indelen? In mei worden er weer steengoede series en films toegevoegd aan Netflix. Deze titels mag je niet missen.

Modern Family – seizoen 7

Ook zo lang zitten wachten op het zevende seizoen van Modern Family? Dan wordt dat deze maand beloond. Vanaf 1 mei is het nieuwe seizoen van de heerlijke comedyserie te streamen op Netflix.

In seizoen 7 komen de alledaagse problemen van gezinnen weer aan de orde. Haley worstelt met haar gevoelens voor Andy, terwijl Gloria en Jay zich zorgen maken over de opvoeding van hun zoontje Joe. Gewoon kijken, iedere verdere vorm van uitleg maakt de serie minder leuk.

Lucia de B.

In deze op feiten gebaseerde thriller houdt verpleegster Lucia de Berk ook na haar veroordeling vol niet schuldig te zijn aan de moord op een aantal van haar patiënten. Iedere Nederlander kent de oorsprong van dit verhaal.

Hoofdrolspeelster Arian Schutler werd met deze film genomineerd voor een gouden kalf in de categorie beste actrice. De film zelf op meerdere internationale filmfestivals genomineerd als beste buitenlandse inzending. Een veilige keuze, dus.

Dallas Buyers Club

Ron Woodroof weigert het doodvonnis van zijn arts te aanvaarden na zijn aids-diagnose in 1986 en smokkelt medicijnen uit het buitenland.

In deze veel geprezen film uit 2013 zie je Matthew McConaughey zoals je hem daarvoor nog niet eerder zag: in een serieuze rol buiten een RomCom. Hij viel 28 kilo af voor deze film. Vanaf 1 mei te zien op Netflix.

House of Cards – seizoen 5

Jawel, de grijs geworden Frank Underwood is vanaf 30 mei weer dé man van Netflix. Hij zwicht niet voor terreur, maar gaat zelf terreur maken.

Dat komt ook in de trailer van House of Cards seizoen 5 naar voren. Underwood laat weten dat het Amerikaanse volk niet weet wat goed voor ze is, maar dat hij het wel weet. Samen met Claire wil hij nog lang aan de macht blijven. En dat kan maar op één manier: slachtoffers maken die in de weg staan. Vanaf 30 mei op Netflix.

Lone Survivor

Vier Navy SEALS zijn op een geheime missie om een hoge leider van Al-Qaeda uit te schakelen. In de bergen van Afghanistan lopen ze in een hinderlaag van de vijand. De kleine groep staat voor een onmogelijke keuze.

Ze zijn afgesloten van hulp en de Talibanstrijders die hen omsingelen zijn duidelijk in de meerderheid en klaar voor oorlog. Hoewel het er slecht uitziet voor ze, weten de vier mannen de kracht en veerkracht te vinden om samen te blijven vechten tot het einde. Mark Wahlberg speelt de hoofdrol in deze film die vanaf 1 mei te streamen is.

Nog meer uit je Netflix-account halen? Check deze handige tips en tricks.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in mei 2017 niet mag missen
Sluiten