Netflix toont Charles Manson in trailer Mindhunter seizoen 2

Veel mensen vinden het leuk als een film of serie op waargebeurde verhalen gebaseerd is. Dit omdat het zo toch wat echter aanvoelt. Zo ook in het geval van de Netflix serie Mindhunter. Het verhaal achter deze misdaadthriller mag dan wel fictief zijn, maar er is veel inspiratie gehaald uit moordzaken welke daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Een voorbeeld hiervan is dat we in het aankomende seizoen de beruchte Charles Manson terug zien.

Trailer voor tweede seizoen Mindhunter

Het tweede seizoen van de Netflix serie Mindhunter is in aantocht, waarin rechercheurs Holden Ford en Bill Tench wederom centraal zullen staan. Dit keer zullen ze onder andere in aanraking komen met de beroemde Charles Manson, een seriemoordenaar welke echt heeft bestaan.

De onlangs verschenen trailer geeft alvast een goede indruk wat we in de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Bekijk hem hieronder:

Naast Jonathan Groff en Holt McCallany zal dit keer ook Michael Cerveris in de serie te zien zijn. Hij is met name bekend van Fringe, dat ook tijdelijk op Netflix te zien was.

Er zullen overigens enkele afleveringen geregisseerd gaan worden door David Fincher, die bekend is van topfilms als Fight Club, Gone Girl en The Social Network.

Once Upon A Time In Hollywood

Een leuk detail is dat Charles Manson in deze Netflix serie vertolkt gaat worden door Damon Herriman, dezelfde persoon die de gestoorde moordenaar speelt in het aankomende Once Upon a Time in Hollywood van Quentin Tarantino.

Al vermoeden we dat het nieuwe Mindhunter seizoen en de eerder genoemde Tarantino film buiten deze gelijkenis twee hele verschillende verhalen zullen gaan bevatten.

Meer Netflix

Als jij liever artikelen leest over titels die je per direct kunt bekijken dan zijn deze 6 films (en 1 serie) wellicht interessant voor je. Daarnaast hebben onlangs ook een lijstje gemaakt van alles dat in augustus op Netflix gaat verschijnen.

De laatste nieuwtjes rondom de streamingdienst zijn zoals gewoonlijk weer terug te vinden in ons actuele Netflix overzicht.

Reageer op artikel:
Netflix toont Charles Manson in trailer Mindhunter seizoen 2
Sluiten