Netflix komt met grote verrassing: Modern Family keert terug!

Fans van Modern Family waren vorig jaar niet heel blij toen Netflix besloot de sitcom uit het aanbod te halen. Een beslissing waar de streamingdienst zelf achteraf gezien misschien enige spijt van heeft.

Modern Family staat namelijk weer te schitteren in het aanbod van Netflix. Nog geen negen maanden na het verdwijnen van de serie, keert het met acht seizoenen weer helemaal terug.

Modern Family terug op Netflix

Modern Family behoort tot een van de populairste komedieseries van de afgelopen paar jaar. Het verhaal over deze unieke familie wist het 11 seizoenen vol te houden op de Amerikaanse televisie. Begin deze maand, op 8 april, werd de laatste aflevering uitgezonden.

Modern Family is dus ten einde, maar op Netflix blijft de spanning er nog even in. De eerste acht seizoenen van de serie, zoals dat eerder al het geval was, zijn nu op de streamingdienst te zien. Hoe het zit met de komst van de overige seizoenen is nog niet bekend, maar deze zet zou wel degelijk een voorteken kunnen zijn.

Ook de laatste seizoenen?

Netflix zou de eerste achter seizoenen namelijk zomaar eens als voorbereiding toegevoegd kunnen hebben. De streamingdienst zou misschien wel de rechten hebben voor seizoen 9 tot en met 11. Dat is op dit moment niet zeker, maar de terugkeer van de serie zou dat kunnen impliceren.

Het zou een logische stap kunnen zijn van Netflix. Zeker nu de producties van bijna alle films en series stilliggen, kunnen er op het gebied van content wat problemen ontstaan. Met het aantrekken van de eerste acht seizoenen heeft de dienst weer iets extra’s te bieden en kan het ook uitbreiden tot de overige seizoenen. Iets dat overigens ook een sterke zet zou zijn in de concurrentiestrijd.

In Nederland zijn we inmiddels ook voorzien van Amazon Prime Video. De streamingdienst weet de concurrentie met Netflix flink aan te gaan en biedt de consument een flink aanbod voor een lage prijs. Meer weten over deze dienst, lees dan hier onze vergelijking!

Reageer op artikel:
Netflix komt met grote verrassing: Modern Family keert terug!
Sluiten