Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 27 sep 2018

Netflix komt met fascinerend muziekproject

Voor muziekliefhebbers is er genoeg mooie content op Netflix te vinden. Sinds kort kun je er bijvoorbeeld Quincy checken, een documentaire over de legendarische producer achter Michael Jackson. Binnenkort kun je gaan genieten van ReMastered.

ReMastered: Netflix komt met acht muziekdocumentaires

Netflix komt in een klap met maar liefst acht nieuwe muziekdocumentaires, die allemaal onder een nieuwe serie genaamd ReMastered vallen. Het eerste seizoen duikt in acht op zichzelf staande afleveringen in de levens van legendarische muzikanten.

Daarbij is gelukkig niet alleen voor de usual suspects gekozen. De makers hebben vooral gezocht naar de beste verhalen, wat de documentaires ten goede komt. De eerste aflevering gaat over Bob Marley, maar daarna gaat het al snel over een Chileense protestzanger de moord op een showband uit 1975.

Netflix Remastered

Verwacht dus geen sensationeel Amerikaanse ophemeling van popartiesten. In plaats daarvan gaan ze de diepte in. Nu is er een eerste teaser beschikbaar, waarin Johnny Cash, Sam Cooke, Robert Johnson en Bob Marley voorbij komen.

Allemaal fascinerende figuren, met hun eigen intrigerende verhalen. Soms macaber,

Reageer op artikel:
Netflix komt met fascinerend muziekproject
Sluiten