Mark Hofman
Mark Hofman Tech 14 dec 2018

Netflix maakt grote sterren Narcos: Mexico seizoen 2 bekend

Slechts drie weken nadat het eerste seizoen van Narcos: Mexico uitkwam, maakte Netflix al bekend dat de serie een tweede seizoen zou krijgen. Het nieuwe verhaal in de Narcos-reeks vertelde ons vorige seizoen de opkomst van het Guadalajara kartel in de cocaïne handel, welke aan het einde van het seizoen zo goed als gevestigd was. In het tweede seizoen zet het verhaal van dit kartel voort, met de jacht van de DEA als rode draad. Maar waar Netflix eerder nog geen informatie kon geven over een releasedatum en het aantal afleveringen, komt het wel met de namen van de twee hoofdrolspelers. 

Netflix onthult hoofdrolspelers Narcos: Mexico

Netflix heeft de hoofdrolspelers voor het tweede seizoen van Narcos: Mexico bekend gemaakt. Iedereen die het eerste seizoen met enige fanatisme heeft bekeken zal er misschien niet verrast door zijn, maar de producent gebruikt grof geschut. De twee hoofdrolspelers van de serie zijn uiteraard Diego Luna en Scoot McNairy. Waar die eerste acteur het hele eerste seizoen al te zien was, zagen we McNairy niet voor het einde van dat seizoen. En met einde bedoelen we ook echt in de laatste vijf minuten. Maar waar hij in dit seizoen niet voor de camera te vinden was, hoorden we hem wel al alle tien de afleveringen lang. De beste man was namelijk verantwoordelijk voor de voice-over.

hoofdrol narcos mexico netflix

Diego Luno zal wederom in de huid kruipen van Felix Miguel Gallardo, de grote drugsbaron van het verhaal. Aan het einde van het eerste seizoen was zijn macht groter dan ooit en welke vormen dat aan gaat nemen in het tweede seizoen, is vrij interessant om te zien. Scoot McNairy is de man die de rol van Walt Breslin, een DEA agent, op zich zal nemen. Na de dood van een collega, is het tijd om Gallardo voor eens en voor altijd aan te pakken. De jacht is begonnen.

Goed eerste seizoen

Het eerste seizoen van Narcos: Mexico is prima ontvangen. Er mag gerust gezegd worden dat de afleveringen van dit eerste seizoen wat traag leken, maar dat maakte het met de aflevering steeds meer goed. Er is een overduidelijk keerpunt van het verhaal te zien in Narcos: Mexico, wat er voor zorgt dat het verhaal pittig interessant wordt. Actie vult het scherm iets vaker en de personages maken pittige transformaties mee. Zeker de laatste aflevering is fantastisch en weet datgeen wat Narcos zo goed maakte, gewoon door te voeren.

Benieuwd welke andere series ons ook wisten te vermaken? Check dan onze Top 10 lijst!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix maakt grote sterren Narcos: Mexico seizoen 2 bekend
Sluiten