Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 19 okt 2018

Netflix onthult dikke (en bloederige) trailer voor Narcos: Mexico

Voor fans van Narcos was het even afkicken dit jaar. Dik een jaar geleden kwam namelijk het derde seizoen online. In de tussentijd vuurde Netflix op rap tempo andere drugshandel-series op ons af, maar niks kwam in de buurt van waar het allemaal mee begon. Het is tijd voor Narcos: Mexico.

Narcos: Mexico komt naar Netflix

Ja, dat lees je goed, Narcos is terug! Zoals de naam van het nieuwe seizoen al weggeeft speelt de serie zich niet langer in Colombia af. In plaats daarvan pakken we het vliegtuig naar Mexico. Een lekkere opfrisser, want het verhaal gaat daarmee ook verder met een nieuw kartel.

En, niet geheel onbelangrijk, nieuwe agenten die korte metten pogen te maken met de opkomende drugshandel. Het kartel in kwestie is het Guadalajara Cartel. Tien jaar lang waren zij de koning van de cocaïnehandel.

Met torenhoge ambities en ongeduld gaan de beruchte Mexicanen over vele lijken om hun imperium uit te breiden. Narcos: Mexico gaan over hun beginjaren, waarin het bloederige kartel zijn marktaandeel wist te veroveren in de illegale industrie.

Netflix heeft een lekker lange trailer vrijgegeven van het vierde seizoen. Je krijgt meer dan twee minuten aan schitterende cinematografie en natuurlijk keiharde actie. Ook maak je kennis met de nieuwe gezichten van de Netflix Original.

Michael Peña speelt DEA agent Kiki Camarena, Diego Luna vertolkt de rol van zijn bloeddorstige vijand. Dan hebben we het over Félix Gallardo, de Mexicaan die tientallen drugshandelaren wist samen te brengen tot één van de grootste drugskartels ter wereld: het Guadalajara Cartel.

De trailer belooft veel goeds, en gelukkig hoeven we ook niet lang meer te wachten tot de makers die belofte inlossen. Vanaf 16 november staat Narcos: Mexico namelijk op de streamingdienst. Check in de tussentijd deze andere must-see series die vanaf vandaag op Netflix staan!

Reageer op artikel:
Netflix onthult dikke (en bloederige) trailer voor Narcos: Mexico
Sluiten