Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 30 mei 2019

Nu op Netflix: Solo show van Nederlands bekendste roaster

Je hebt vast wel meegekregen dat onlangs de controversiële serie Historical Roasts aan het Netflix aanbod is toegevoegd. De streamingdienst kreeg hierom veel kritiek te verduren, met name vanwege het fragment met Hitler. Onze Netflix tip van vandaag bevat ook veel gewaagde humor, maar is daarbij wel een stuk minder smakeloos.

Nu op Netflix: Peter Pannekoek – Zacht van binnen

De kans is groot dat je bekend bent met Peter Pannekoek, de destijds nog vrij onbekende cabaretier die de show stal tijdens de Roast van Gordon. Hij viel zelfs zo erg in de smaak dat hij – als enige deelnemer – nog twee keer voor het programma gevraagd is.

Naast zijn grove maar geniale roasts doet Peter ook aan theatershows. Ondanks dat deze qua stijl wat verschillen zijn ze minstens net zo leuk. Debuutvoorstelling ´Zacht van binnen´ op Netflix staat op Netflix en wij kunnen zeker aanraden om deze eens te bekijken.

Netflix Peter Pannekoek

In de show heeft hij het vooral over angst. Een emotie die bij veel mensen het leven beheerst, maar wel leuk is om grappen over te maken. Daarnaast oppert Peter veel zelfbedachte oplossingen voor wereldproblemen, die naast grappig soms ook oprecht briljant klinken.

Het zou echter niet leuk zijn als we de grappen inhoudelijk zouden bespreken. Dus verder kunnen we je alleen nog aanraden om de show zelf te gaan bekijken. Ideaal voor een avondje met vrienden! Wij achten de kans klein dat jullie er spijt van gaan krijgen.

Meer cabaret

Mocht Peter Pannekoek jou niet zo liggen, wees dan vooral niet getreurd. Er staan ook nog een hoop andere cabaretshows op Netflix. Naast bekende namen als Theo Maassen, Najib Amhali en Hans Teeuwen krijgt ook de jongere generatie cabaretiers een kans. Denk bijvoorbeeld aan Patrick Laureij, René van Meurs en Pieter Derks.

Natuurlijk zijn ook de Internationale grappenmakers  volop vertegenwoordigd, zoals Jim Jefferies en Kevin Hart. Dus echt voor ieder wat wils. Nog meer Netflix tips zie je op onze Netflix overzichtspagina.

 

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: Solo show van Nederlands bekendste roaster
Sluiten