Netflix komt met Nederlands-Belgische original kerstfilm

All I want for Christmas is… Netflix! Wat is er nu beter dan kerstfilms kijken tijdens de feestdagen? Nu komt de streamingdienst met een Nederlands-Belgische original.

Het duurt nog eventjes, maar dan komen de donkere dagen in december er weer aan. De tijd dat je samen met je familie en vrienden kunt zijn en daarbij geniet van een heerlijke borrel of kerstdiner. Tenminste, dat hopen we allemaal aangezien corona nog flink roet in het eten kan gooien. Wij kijken echter uit naar een ingevet gourmetpannetje om daarna samen een filmpje pakken op Netflix.

Kerst met Netflix

Op Netflix kun je natuurlijk veel kerstfilms vinden, maar een Nederlandse original ontbreekt nog. Dat probleem gaat Netflix nu verhelpen, want het komt een Nederlands-Belgische productie. De film heeft de naam De Familie Claus. De productie wordt geregisseerd door Matthias Temmermans en acteurs Jan Decleir, Pommelien Thijs, Sien Eggers, Bracha van Doesburgh, Stefaan Degand en Mo Bakker zullen in de film schitteren.

De Netflix-orginal gaat over de familie Claus. Het is een gezin dat helemaal niet van kerstmis houdt. Na het overleden van zijn vader, heeft Jules Claus geen zin meer in de mooiste tijd van het jaar. Als zijn moeder aan het werk is, brengt hij een bezoek aan de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Daar vindt hij een magische sneeuwbol die hem over de hele wereld kan brengen. Tijdens die avonturen ontdekt hij dat zijn grootvader de kerstman is. Nu zijn grootvader zijn been breekt, wil Jules hem helpen. Er is echter een probleem: hij moet weer leren om van kerstmis te houden.

Een tweede original

Het wordt de tweede Nederlands-Belgische original op Netflix. De eerste is natuurlijk Undercover. Die serie kan met recht een succes worden genoemd. Het is nu bezig aan haar tweede seizoen op Netflix. Bovendien komt er van Undercover nog een derde seizoen en een film aan. Eerder zei Frank Lammers al tegen ons dat wat hem betreft de serie nog lang kan doorgaan.

De Familie Claus is in december 2020 te zien in Nederland en België. In 2021 krijgt het een wereldwijde release.

Reageer op artikel:
Netflix komt met Nederlands-Belgische original kerstfilm
Sluiten