Mark Hofman
Mark Hofman Tech 7 mei 2019
Leestijd: 4 minuten

Nu op Netflix: 6 gloednieuwe films en series | week 18 2019

Netflix staat he-le-maal vol met fantastische films en series. Maar waar content (helaas) het strijdveld nog wel eens wil verlaten, komt er ook op wekelijkse basis iets bij. Zo heeft de streamingdienst het aanbod afgelopen week weer van voldoende nieuwe titels voorzien. 

We snappen bij WANT uiteraard dat het lastig is om alles bij te houden. Netflix voegt zoveel nieuwe content toe dat je door de bomen het bos soms niet meer ziet. Gelukkig voor jou houden wij het strak in de gaten. We hebben het nieuwe aanbod eens goed bekeken en, net zoals iedere week, zes geweldige titels voor je uitgelicht. Deze toppers zijn vanaf nu te bekijken!

#1 Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Ted Bundy was een meedogenloze seriemoordenaar die de Verenigde Staten tussen 1960 en 1970 flink op z’n kop wist te zetten. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile vertelt dit verhaal. We volgen het leven van Ted Bundy, gespeeld door Zac Efron, uit de ogen van zijn toenmalige vriendin Elizabeth Kloepfer. De dame ontkende jarenlang de daden van haar vriend, die ook tijdens hun relatie zijn daadwerkelijke aard blootstelde. Een interessant verhaal waar de laatste tijd veel om te doen was.

De film is vanaf nu te zien op Netflix!

#2 Undercover | seizoen 1

Netflix kende veel Original series, maar een Nederlandse zat nog niet bij het aanbod. Daar is met Undercover eindelijk verandering in gekomen en hij is nu te zien op Netflix. In de serie volgen we het verhaal over een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Ferry Bouman opereert voornamelijk vanuit Limburg en zwemt in het geld. Maar wanneer twee undercoveragenten zijn territorium betreden lijkt het hele spelletje te veranderen. Een waargebeurd verhaal dat nu al de Nederlandse Narcos genoemd wordt.

Het eerste seizoen van Undercover staat nu op Netflix

#3 Full Metal Jacket

Full Metal Jacket volgt een groep militairen die door Sgt. Hartman worden klaargestoomd voor de oorlog in Vietnam. Iets dat alles behalve op een menselijke manier gebeurt. Wie overigens denkt dat de hele film hierop gebaseerd is heeft het mis. De film is in twee delen gedeeld. Wanneer de mannen klaar zijn voor de oorlog, verplaatst de film zich er middenin. We zien Joker, een van de soldaten, de oorlog verslaan als een reporter. En dat zorgt voor bizarre en indrukwekkende beelden.

Full Metal Jacket is nu te zien op Netflix!

#4 Dead To Me | seizoen 1

Christina Applegate en Linda Cardellini zijn onderdeel van deze nieuwe hilarische Netflix-komedie. In het eerste seizoen van Dead To Me volgen we een bloeiende vriendschap tussen een weduwe genaamd Jen en Judy. De twee leren elkaar steeds beter kennen, al weet Judy een groot geheim voor zich te houden. Donkere humor, een heerlijk verhaal en regie van niemand minder dan Will Ferrel en Adam McKay: het is hét recept voor een geweldige serie.

Het eerste seizoen van Dead To Me staat nu op Netflix!

#5 Knock Down The House

Vrouwen en politiek: het is bijna nooit koek en ei geweest. In Knock Down The House krijgen we precies te zien hoe zwaar het was. Cori Bush, Amy Vilela en Paula Jean Swearengin waren de eerste vrouwelijke congresleden ooit, en dat ging niet zonder slag of stoot. In deze documentaire krijgen we te zien hoe het allemaal precies verlopen is, hoe pittig de weg ernaartoe was en hoe ze zich staande moesten houden in deze mannenwereld.

Knock Down The House staat nu op Netflix!

#6 Ocean’s Twelve

Nadat Terry Benedict’s geld succesvol is afgepakt door Danny Ocean en zijn groep, is het tijd om het rustige leven weer een kans te geven. Echter is de beste Terry uit op wraak en doet hij er alles aan om het team terug te pakken. En dat zorgt uiteraard voor een flinke stapel problemen. Komt het geld niet binnen twee weken terug, dan heeft het team met problemen te dealen die niet te overleven zijn. Het team vlucht naar Europa en het spel begint.

Ocean’s Twelve is nu te zien op Netflix!

Meer Netflix?

Fan van Netflix en tech? Dan is onze podcast “WantKast” misschien wel iets voor jou. Elke week bespreken Thomas en Mark het grootste nieuws van de afgelopen week. Daarbij hebben ze het ook regelmatig over de series en films die ze hebben gekeken op Netflix.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 gloednieuwe films en series | week 18 2019
Sluiten