Mark Hofman
Mark Hofman Tech 11 jun 2019

Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 23 2019

Netflix staat helemaal vol met toffe films en series, maar dat wil niet zeggen dat het aanbod niet ruimer kan worden. Het platform voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe en dat was in week 23 van 2019 niet anders. Black Mirror seizoen 5, Designated Survivor seizoen 3 en nog heel veel meer content kwam voorbij.

Nieuwe films en series op Netflix

Om je een beetje op wegwijs te maken op het platform hebben we, net zoals vorige week, de 6 tofste titels voor je uitgekozen. Deze films en series zijn het naar ons idee helemaal waard om bekeken te worden. We lichten ze uit, zetten ze op een rij en hopen dat jij een fantastische tijd hebt.

Dit zijn de 6 fonkelnieuwe Netflix films en series van week 23 2019!

#1 Designated Survivor | Seizoen 3

Wat doe je als je opeens, geheel uit het niets, de president van de Verenigde Staten wordt? We zien het in de serie Designated Survivor waarin we Tom Kirkman, Minister van Volkshuisvesting en Stedelijk Ontwikkeling, volgen die tijdens State of the Union al zijn collega’s ziet sterven door een aanslag. Het onwerkelijke gebeurt en de man wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten. En dat is zonder twijfel de moeilijkste opgave uit zijn hele leven.

Alle drie de seizoenen van Designated Survivor staan nu op Netflix.

#2 The Chef Show | seizoen 1

Voor de hoofdrol in de film Chef moest Jon Favreau, die we kennen als regisseur van onder andere de Iron Man franchise, een aardig potje leren koken. Om dit te doen nam hij lessen van Chef-kok Roy Choi, maar kwam hij er al snel achter dat koken een echte hobby van hem werd. Hij mist het koken met Roy en besluit om het gewoon nog een keertje te doen. In acht afleveringen tijd kookt Favreau, samen met de chef, de tofste gerechten voor al zijn vrienden. En die vrienden groep bestaat onder andere uit de baas van Marvel, Robert Downey Jr. , Tom Holland en nog heel veel meer.

Het eerste seizoen van The Chef Show staat nu op Netflix.

#3 Black Mirror | Seizoen 5

Er zijn mensen die dachten dat de interactieve Bandersnatch film als het vijfde seizoen van Black Mirror goldt. Maar gelukkig is dat niet het geval. Netflix kwam een aantal weken geleden spontaan met een drietal trailers en een releasedatum voor het vijfde seizoen van de serie. En deze week is het eindelijk zover: we kunnen o.a. Topher Grace, Miley Cyrus en Adam Scott in een drietal nieuwe Black Mirror verhalen bewonderen.

Het vijfde seizoen van Black Mirror staat nu op Netflix.

#4 I Am Mother | Netflix Original

Ondergronds opgroeien met een robot als moeder klinkt misschien niet heel gezellig, maar dat is wel de situatie in de film I Am Mother. De robotmoeder, genaamd Mother, is ontworpen om de aarde na vernietiging weer van mensen te voorzien. Uiteraard met eigen ingevoerde idealen en beelden van de planeet. Maar wanneer een vreemde vrouw opeens in het leven van het tienermeisje komt, lijkt het plan van Mother spontaan te mislukken.

De film I Am Mother staat nu op Netflix.

#5 3% | seizoen 3

De Sci-Fi serie 3% geeft ons niet heel veel vertrouwen voor de toekomst. In deze serie krijgen we te zien dat een grote elite in de nabije toekomst op een paradijselijk eiland woont en dat de rest van de bevolking het uit moet zoeken in overbevolkte krottenwijken. Echter hebben de mensen in het paradijs hun plekje verdient door de enige kans in hun waardeloze leventje aan te grijpen. Maar wanneer het aangrijpen van die kans slechts 1 keer mislukt, is het einde verhaal voor je leven en kom je nooit bij de elite. En dat zorgt voor redelijk wat frustratie.

Het derde seizoen van 3% staat nu op Netflix.

#6 Happy | seizoen 2

Het jaar 2017 was een uitstekend jaar voor Netflix en dat had onder andere ook te maken met de komst van Happy! Deze maffe Netflix serie over Nick Sax, een gepensioneerde huurmoordenaar en ex-agent, wist veel los te maken bij het grote publiek. En dat zorgt ervoor dat de streamingdienst gewoon met een tweede seizoen aan de haal gaat. Hoe Sax het er met zijn positief ingestelde blauwe paard Happy, die voornamelijk in zijn hoofd zit, vanaf brengt is vanaf nu te zien.

Het tweede seizoen van Happy! staat nu op Netflix.

Meer Netflix?

Benieuwd welke series er verder in juni gaan verschijnen, check dan even ons overzicht. Ben je meer een filmliefhebber, dan zijn dit de titels waar je naar uit kan kijken.

Helaas zijn er ook wel degelijk wat films en series verdwenen van Netflix, deze lijst check je hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuwe films en series | week 23 2019
Sluiten