Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 30 sep 2019
Leestijd: 3 minuten

Nu op Netflix: 6 fonkelnieuw films en series | Week 40 2019

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix kijken? Gezien het aanbod van de streaminggigant constant wordt aangepast, brengen wij je in deze rubriek wekelijks op de hoogte.

Netflix heeft weer voldoende content op haar platform gegooid, waardoor de keuze wat je moet gaan kijken best lastig is. Maar wij denken dat je onderstaande zonder enige twijfel kunt waarderen. Staat er niks voor je tussen? In ons dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of luister iedere week naar de Manners podcast: Kijkvoer! Hierin praten we je bij over wat er allemaal nieuw is op Netflix en vertellen we je het laatste nieuws rondom de streamingdienst.

Skylines | seizoen 1

De georganiseerde misdaad vermengt zich op verschillende manieren met de bovenwereld. Vaak worden bedrijven gebruikt als dekmantel om duister praktijken te verbergen. In de Duitse Original Skylines is dat een plantenlabel. Een jonge hiphop producer tekent zonder dit te weten een contract bij hen en belandt zo middenin de gewelddadige wereld van drugshandel.

In The Shadow of the Moon (Netflix Original)

Narcos acteur Boyd Holbrook speelt de hoofdrol in een nieuwe Netflix Original. Ditmaal de film In The Shadow of the Moon. In deze film speelt hij opnieuw een agent. Alleen jaagt hij dit keer niet op drugsbazen, maar op een mysterieuze seriemoordenares.

Bard of Blood | seizoen 1

Spionage in het Midden-Oosten, dat is Bard of Blood. Een nieuwe serie over een voormalig spion uit India die wordt teruggehaald voor een ongeautoriseerde reddingsmissie. Hiervoor moet hij alleen wel zijn verleden onder ogen zien.

The Politician | seizoen 1

De Amerikaanse Presidentsverkiezingen, maar dan in het klein. Dat is The Politician in een notendop. In deze serie volgen we een rijke student die de leiding wil grijpen op zijn school. Hiervoor moet hij kiezers voor zich winnen, maar vooral heel veel smerige politieke spelletjes spelen

Vis a Vis | seizoen 4

Het derde seizoen verscheen kort geleden, maar dat weerhoudt Netflix er niet van om alweer een nieuwe seizoen van Vis a Vis live te zetten. We gaan dus weer terug naar het harde leven in een vrouwengevangenis. Dat is voor de laatste keer, want de serie stop na seizoen 4.

Glitch | seizoen 3

Mensen die opstaan uit de dood. Dan denk je waarschijnlijk meteen aan een zombie’s. maar Glitch pakt dat heel anders aan. In deze serie volgen we zeven inwoners van een dorpje die ontdekken dat ze eigenlijk al dood zijn. Samen met een politieagent en een arts proberen ze erachter te komen wat er aan de hand is.

De gehele lijst met alle series, films en documentaires die deze zijn verschenen, vind je hier.

Meer Netflix? Luister onze podcast Kijkvoer!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: 6 fonkelnieuw films en series | Week 40 2019
Sluiten