Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 30 jul 2018
Leestijd: 4 minuten

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in augustus 2018 niet mag missen

Netflix schrapt geregeld films, series en documentaires uit zijn aanbod. Licenties verlopen, of worden simpelweg te prijzig. Gelukkig komen er maandelijks ook tientallen nieuwe titels naar de streamingdienst. Dit zijn de toppers van augustus 2018 die je niet mag missen!

Nieuw op Netflix in augustus

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste tech, gadgets en Netflix-nieuws in je mail!
[revue_subscribe]

Cocaine Coast (seizoen 1) 3 augustus

Netflix staat al propvol met series over de drugshandel, maar we kunnen er geen genoeg van krijgen. Op 3 augustus kan je volgende binge-sessie van start gaan. Dan komt namelijk de Spaanse serie Fariña online, internationaal gelanceerd als Cocaine Coast. Een jonge visser wordt in de jaren tachtig schatrijk door Latijns-Amerikaanse handelaren toegang te verschaffen tot Europa. Met alle gevolgen van dien.

Farina Cocaine Coast

Beauty and the Beast 3 augustus

Disney werkt achter de schermen hard aan zijn eigen streamingdienst. Met als gevolg dat er ook steeds meer films en series van Netflix worden getrokken. Gelukkig duurt de huidige overeenkomst tussen beide partijen nog even, en kun je vanaf 3 augustus dan ook gaan genieten van een klassieker die opnieuw tot leven komt. De muziek, de vormgeving: alles is hartverwarmend.

I Am a Killer (seizoen 1) 3 augustus

Seriemoordenaars blijven een fascinerend onderwerp voor series en films. In deze documentairereeks doen ter dood veroordeelde moordenaars hun verhaal. Vanuit hun eigen perspectief. Ze hebben niks meer te vrezen of te verliezen, en dat levert indrukwekkende verhalen op. I Am Killer is verrassend ingetogen. Het is geen overdreven sensationeel Amerikaanse productie, maar een Brits kijkje in een brute wereld.

Better Call Saul (seizoen 4) 7 augustus

Aanvankelijk werd verwacht dat het vierde seizoen van Better Call Saul al begin dit jaar naar Netflix zou gaan komen. De eerste seizoenen van deze geslaagde spin-off kwamen allemaal in de eerste helft van het jaar uit, rond de lente. Nu kunnen we gelukkig alsnog gaan genieten van een nieuw seizoen, wekelijks. Vanaf zeven augustus komt elke week een nieuwe aflevering online, een dag nadat de aflevering in kwestie in Amerika wordt uitgezonden.

 

Allied 10 augustus

Marion Cotillard en Brad Pitt schitteren in deze vrij recente film over de Tweede Wereldoorlog. Wat gebeurt er als twee zeer belangrijke spionnen verliefd op elkaar worden? Het is een huwelijk dat in alle opzichten onverstandig is, maar toch blijkt te werken. Tot alles alsnog instort. Een intrigerend stukje acteerwerk, in een genre dat we de laatste tijd veel te weinig op het witte doek tegenkomen.

Mr. Sunshine (seizoen 1)

Deze serie wordt ook wel de Game of Thrones van Zuid-korea genoemd. Niet vanwege de thema’s of het genre, maar door de hoge productiewaardes en de grootse schaal. Epische gevechten, verboden liefde en het beste wat Zuid-korea qua acteertalent te bieden heeft. Echt, geef Mr. Sunshine een kans, ook als je normaal geen anderstalige producties kijkt.

Like Father 3 augustus

Deze maand komen er ook een flink aantal originele films naar de streamingdienst. De kwaliteit lag de afgelopen maanden vrij laag, dus de verwachtingen zijn nou niet bepaald hooggespannen. Hopelijk weet Like Father alsnog te verrassen. Kristen Bell en Seth Rogen spelen in een comedy over een workaholic die voor het altaar wordt verlaten. Ze besluit alsnog op honeymoon te gaan met haar overijverige vader. Met alle gevolgen van dien.

The Girl on the Train 3 augustus

Emily Blunt speelt de hoofdrol in een film die gebaseerd is op het gelijknamige razend populaire boek. Een gescheiden vrouw raakt verwikkeld in een onderzoek naar een vermist meisje, dat al snel haar leven compleet op zijn kop zet. Recensenten prijzen het gedegen acteerwerk en de cinematografie, dus we zijn zeer benieuwd. Heeft Netflix eindelijk een topfilm te pakken?

En meer op Netflix!

Hier blijft het niet bij! Hier kun je de complete lijst checken. Ook maart bood een aantal toffe titels op Netflix, die je waarschijnlijk nog lang niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook onze lijstjes met de gekste AliExpress koopjes en gadgets.

?Lees ook: De term Netflix Original betekent niet wat je denkt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in augustus 2018 niet mag missen
Sluiten