Noah Korevaar
Noah Korevaar Home 30 nov 2017

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in december 2017 niet mag missen

Een nieuwe maand is alweer aangebroken, de laatste van dit jaar, dus is het tijd om je Netflix-agenda te vullen. In december worden er weer toppers van series en films toegevoegd aan Netflix. We kiezen vijf titels uit die je absoluut niet mag missen.

El Chapo seizoen twee

In december knalt Netflix vooral met eigen content. Of dat een goede, of juist een slechte zaak is laten we even in het midden. Aan de content zelf zal het in ieder geval niet liggen. Vanaf 15 december kun je gaan genieten van het tweede seizoen van El Chapo. Het eerste seizoen was razend spannend, al leek het allemaal wel erg op Narcos. Maar ach, wat maakt dat uit? Meer van hetzelfde is een prima idee wanneer het origineel ook zo sterk was. In het tweede seizoen zien we El Chapo uitgroeien tot de grootmacht die hij was, inclusief zijn spectaculaire ontsnappingen uit de handen van de politie.

Dark seizoen een

De hype rondom Dark is groot. Niet alleen is het een van de eerste originele Europese producties van Netflix, maar de eerste trailers maakten ook indruk. Dark doet een beetje denken aan Stranger Things, maar dan een stuk grimmiger. De Duitse productie mixt volgens de eerste recensies het beste van Stephen King en Stranger Things met de spanning van Europese thrillers. Voeg daar een bovennatuurlijk tintje aan toe en je hebt een veelbelovend recept. Op naar 1 december!

The Crown seizoen twee

Het eerste seizoen van Crown wist de hooggespannen verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Dat mag ook wel, want naar verwachting zal het uiteindelijk de duurste serie ooit worden. Duurder nog dan Game of Thrones. En dat zie, van de kleding die de personages dragen tot de schitterende omgevingen. Het tweede seizoen speelt zich af tussen 1955 en 1964. In die tijd is er een hoop gebeurd in en rondom het Britse koningshuis, waarover we niks zullen spoilen. het enige wat je hoeft te weten is dat het tweede seizoen van The Crown vanaf 8 december op Netflix staat. Kijken die hap!

Bright

Netflix blijft vooral investeren in series, maar ook op filmgebied worden er grote stappen gezet. Vanaf 22 december staat Bright op Netflix. Geen kleine indie of romcom, maar een volwaardige blockbuster met een flink budget. De fantasy-film heeft een cast om U tegen te zeggen: Will Smith en Joel Edgerton spelen de hoofdrollen. Ze zijn agenten in een wereld waar mensen naast fantasierassen zoals orcs en elven leven. De eerste trailers zien er een beetje corny uit, maar wellicht weet Netflix juist te verrassen. Dit is typisch een film waarbij het nog alle kanten op kan gaan. We zijn benieuwd!

Wormwood

Op 15 december komt Wormwood naar Netflix. Het gaat om een mini-serie die hoge ogen heeft gegooid tijdens festivals. De zes afleveringen gaan over de zestig jaar lange zoektocht van een man die wil ontdekken hoe zijn vader is overleden. Al snel raakt hij verwikkeld in de diepste geheimen van de Verenigde Staten. Denk daarbij aan ultra-geheime experimenten van de Amerikaanse overheid. Verder zullen we niks spoilen, want volgens recensenten weet de serie juist met zijn twists te verrassen.

Vorige maand op Netflix

Ook november bood een aantal toffe titels op Netflix, die je waarschijnlijk nog lang niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook onze lijstjes met de gekste AliExpress koopjes en gadgets.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in december 2017 niet mag missen
Sluiten