Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 25 jan 2018

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in februari 2018 niet mag missen

Februari breekt binnenkort aan, dus is het tijd om je Netflix-agenda voor de komende maand te vullen. Het nieuwe jaar gaat goed van start, want ook in februari worden er weer toppers van series en films aan Netflix toegevoegd. Wij kiezen vijf titels uit die je absoluut niet mag missen.

Altered Carbon Seizoen 1

Ook in februari knalt Netflix weer met eigen producties. Maar liefst dertig, om precies te zijn. Een hoogtepunt waar wij vooral naar uitkijken is Altered Carbon. In deze serie kan de rijke elite een kopie van hun hersenen overzetten naar een nieuw lichaam. Oftewel, ze zijn onsterfelijk. Dit science-fiction project wordt ambitieus aangepakt. De wereld oogt als een volwaardige Hollywood blockbuster, met indrukwekkend gebruik van CGI en grote sets. Je kunt ons verdict over de eerste paar afleveringen hier checken. Het gehele eerste seizoen van Altered Carbon staat al op 2 februari op Netflix!

Coach Snoop seizoen 1

Op 2 februari komt een bijzondere documentaireserie naar Netflix: Coach Snoop. De beroemde rapper is ook coach van zijn eigen Youth Football League team. Hij coacht de kleintjes met passie. In de acht afleveringen maak je niet alleen kennis met deze andere kant van Snoop Dogg zelf, maar komen ook de kleine sportievelingen aan bod. Zij hebben ondanks hun leeftijd al een hoop meegemaakt. Een mooi verhaal!

Coach Snoop

How the Beatles Changes the World

Ook op documentairevlak is er genoeg te genieten met How the Beatles Changed the World. Deze documentaire vertelt, zoals de titel al doet vermoeden, het verhaal van The Beatles. Daarbij wordt vooral gefocust op de impact van de legendarische groep. Hoe hebben ze onze cultuur voor altijd veranderd? Muziek, spiritualiteit en pure mania komen op een treffende manier samen. Het is een vrij recente en high-profile docu, dus hopelijk wordt dit een absoluut pareltje! How the Beatles Changed the World komt op 2 februari naar de streamingdienst.

Mute

De zoon van David Bowie, Duncan Jones, is een gerenommeerd sci-fi acteur. De recente Warcraft film was wellicht een flop, maar de rest van zijn CV maakt indruk. Denk bijvoorbeeld aan Moon en Source Code. Daarmee hebben we ook bijna al zijn films gehad. In februari komt hij met Mute, een science-fiction thriller die direct op Netflix gelanceerd wordt. Mute vertelt het verhaal van een stomme barman die het op gaat nemen tegen de gangsters die zijn bar teisteren. Hopelijk wordt dit een echte indie-topper! Op 23 februari gaan we het ontdekken.

Mute Netflix februari

Everything Sucks! seizoen 1

Netflix weet dankzij hits zoals Stranger Things dat nostalgie een krachtig wapen is. De streamingdienst probeert dat trucje in februari te herhalen met Everything Sucks! Deze drama-comedy speelt zich af in de jaren negentig, in een saai, doorsnee stadje in Amerika. De eerste trailer droop van de nostalgie. De cast en regisseur zijn vrij onbekend, dus dit wordt vooral een kwestie van afwachten. Wellicht kan deze underdog gaan scoren. Het eerste seizoen staat vanaf 16 februari op Netflix. Hier lees je er meer over.

En verder!

De lijst met nieuwe films en series is natuurlijk nog veel langer, gelukkig. In de onderstaande video wordt komende maand voor je samengevat! Voor een complete lijst kun je deze link checken. Denk bijvoorbeeld aan de films The Incredible Dead, Shaun of the Dead en series zoals Black Lightning en Seven Seconds.

Vorige maand op Netflix

Ook januari bood een aantal toffe titels op Netflix, die je waarschijnlijk nog lang niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook onze lijstjes met de gekste AliExpress koopjes en gadgets.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in februari 2018 niet mag missen
Sluiten