Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 28 dec 2017
Leestijd: 3 minuten

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in januari 2018 niet mag missen

Een nieuwe maand is alweer aangebroken, de eerste van 2018, dus is het tijd om je Netflix-agenda voor deze maand te vullen. Het nieuwe jaar gaat goed van start, want in januari worden er weer toppers van series en films aan Netflix toegevoegd. Wij kiezen vijf titels uit die je absoluut niet mag missen.

Wat je in januari 2018 op Netflix kunt verwachten

Wat was december een super maand met een serie als Dark, Blockbuster Bright en heb jij Black Mirror S4 al gecheckt? In januari 2018 kun je er weer een schepje bovenop doen. Iets met alle seizoenen van Friends?

Riverdale seizoen 2

Dit is heugelijk nieuws voor alle Riverdale fans. Vanaf 18 januari 2018 is namelijk het tweede seizoen van Riverdale verder te bekijken. De 13 afleveringen bingen wordt lastig, omdat Netflix ervoor kiest om wekelijks op donderdag een nieuwe aflevering te droppen. Riverdale is een tienerdrama en speelt zich af in een klein stadje. Wie is crimineel The Black Hood? Dat is de belangrijkste vraag die in de laatste afleveringen van Riverdale S2 wordt beantwoordt.

The Polka King

Netflix begint steeds meer Orignal Films te produceren en daar komt The Polka King in januari bij. Je zult je wellicht afvragen hoe bijzonder Polka nou is, én dat snappen wij. Toch is het verhaal rondom de Pool Jan Lewan er één om een avond voor vrij te maken. Jan is vastberaden om het in Amerika te maken en dat gaat hem lukken ook. Alleen liggen de zaken in de Verenigde Staten iets gecompliceerder dan back home. Vanaf 12 januari te zien.

Friends seizoen 1 t/m 10

In december nog niet genoeg vrij geweest en van plan om in januari wat vrije dagen op te nemen? Slim, want dat is het perfecte moment om alle 10 de seizoen van Friends te checken. Op nieuwjaarsdag kun je al starten, want vanaf dat moment zijn de afleveringen beschikbaar. Rachel, Monica, Ross, Chandler, Joey en Phoebe zitten er in ieder geval helemaal klaar voor.

netflix

Lovesick seizoen 3

Het gaat niet alleen om spanning en sensatie bij Netflix. Ook romantische films en series zijn een hit. Lovesick is er daar één van, een humoristische serie met een randje. Chlamydia speelt namelijk een hoofdrol in de serie. En dan hebben wij het niet over een persoon… Seizoen 3 is vanaf 1 januari te zien en biedt naar verwachting weer een hoop hilarische momenten. Check vooral onze trailer. In het Spaans worden de interacties er nog leuker op ?.

Gotham seizoen 3

Voor fans van Batman en Gotham is er in het nieuwe jaar goed nieuws. Gotham seizoen 3 is namelijk vanaf 1 januari op Netflix te bekijken. Zoals je wellicht weet speelt de serie zich af in de stad Gotham. Batman bestaat nog niet en speelt zich dan ook af in de jaren voordat Bruce Wayne zich tot Batman heen getransformeerd. De serie draait om de moord op Thomas en Martha Wayne, de ouders van Bruce. De serie zorgt ervoor dat je bekend raakt met de oorsprong van bijvoorbeeld de Joker en Catwoman. Seizoen 3 schijnt weer een heerlijke kijkfeest te worden.

Dat waren de 5 nieuwe toppers alweer. Toch kunnen wij het niet laten om er nog een paar te noemen. Denk aan Homeland seizoen 6, The Blacklist seizoen 4 (overgenomen van Videoland), Teenage Mutant Ninja Turtles (vanaf 26 januari) en Van Helsing seizoen 2 (vanaf 19 januari).

Vorige maand op Netflix

Ook december bood een aantal toffe titels op Netflix, die je waarschijnlijk nog lang niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook onze lijstjes met de gekste AliExpress koopjes en gadgets.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in januari 2018 niet mag missen
Sluiten