Noah Korevaar
Noah Korevaar Home 31 okt 2017

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in november 2017 niet mag missen

Een nieuwe maand is aangebroken, dus is het tijd om je Netflix-agenda te vullen. In november worden er weer toppers van series en films toegevoegd aan Netflix. We kiezen vijf titels uit die je niet mag missen.

The Pursuit of Happyness

Op filmgebied is het deze maand helaas vrij karig. De onvermijdelijke stortvloed aan kerstfilms laat nog even op zich wachten, maar in de tussentijd kun je de hartverwarmende film The Pursuit of Happyness kijken. In deze film uit 2006 probeert het door Will Smith gespeelde hoofdpersonage voor zijn zoontje te zorgen, terwijl ook nog eens aan een nieuwe carrière wil beginnen. Dat zoontje wordt gespeeld door een kleine Jaden Smith, nog voor hij quasi-diepe quotes op Twitter plaatste en andere capriolen uithaalde. Geen meesterwerk, maar wel een heerlijke film voor als je even een oppepper nodig hebt. Komt meteen op 1 november online!

Alias Grace

Sommige series gaan veel te lang door, waardoor je amper aan andere dingen toekomt. Kies met Alias Grace voor een mooie middenweg: een mini-serie. In slechts zes afleveringen wordt een ijzingwekkend verhaal verteld. Alias Grace gaat over een vrouwelijke moordenaar, die in de Victoriaanse tijd haar werkgever en zijn minnares vermoorde. Ze was pas zestien jaar. Vijftien jaar later probeert een psychiater uit te vinden wat er is gebeurd. Het gaat om een adaptatie van een verhaal van Margaret Atwood, die je waarschijnlijk kent van The Handmaid’s Tale. Komt op 3 november naar Netflix.

Godless

Ook voor Godless hoef je niet jaren je agenda te blokkeren. Deze keiharde western beslaat slechts zeven afleveringen, maar weet daarom niet minder indruk te maken. Godless gaat over Roy Goode, die zich verstopt in het huis van een weduwe. Hij heeft namelijk zijn mentor verraden, de genadeloze crimineel Frank Griffin. Wat volgt is een spectaculair verhaal over wraak, keiharde actie en intrige. Voeg daar een topcast aan toe, en het kan bijna niet meer mis gaan. komt op 22 november naar Netflix.

The Punisher

De tijd gaat snel. Na The Defenders zijn we alweer toe aan de volgende samenwerking tussen Marvel en Netflix: The Punisher. Aanvankelijk zou de beruchte schurk/held niet zijn eigen serie krijgen. Frank Castle was echter zo populair na zijn rol in Daredevil, dat fans om een losse serie smeekten. Op 17 november gaat dat gebeuren. Netflix belooft veel grimmigheid, harde actie en een verhaal dat niet per se afhankelijk is van de andere series. Kan The Punisher een gehele serie dragen? We gaan het zeer binnenkort ontdekken.

The Divergent Series: Insurgent

Zoals gezegd is het op filmgebied deze maand echt behelpen. Waar Netflix dit jaar verder op filmgebied veel Originals heeft gelanceerd, doet de streamingdienst het in november opvallend rustig aan. Wel komt het volgende deel van de Divergent-serie naar Netflix: Insurgent. Vanaf 18 november kun je het tweede deel uit de populaire reeks kijken. Het eerste deel staat er ook nog steeds op, dus je weet wat je te doen staat de komende weken!

Vorige maand op Netflix

Ook oktober bood een aantal toffe titels op Netflix, die je waarschijnlijk nog lang niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook ons lijstje met de vijf beste science-fiction films die je op de streamingdienst kunt vinden.

Like WANT op Facebook voor meer Netflix-updates!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in november 2017 niet mag missen
Sluiten