Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 28 aug 2018
Leestijd: 4 minuten

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in september 2018 niet mag missen

Netflix schrapt vaak films, series en documentaires. Licenties verlopen, of worden simpelweg te prijzig. Gelukkig komen er maandelijks ook tientallen nieuwe titels naar de streamingdienst. Dit zijn de toppers van september 2018 die je niet mag missen!

Nieuw op Netflix in augustus

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste tech, gadgets en Netflix-nieuws in je mail!
[revue_subscribe]

Basic Instinct – 1 september

We beginnen september met een klassieker: Basic Instinct. Nick Curran is een aan alcohol verslaafde detective. Hij wordt op een zaak gezet rondom de brute lustmoord op een rockster, waarna zijn leven compleet verandert. Meteen de eerste gedachte doet hem al belanden in een web van lust, leugens en dodelijke intrige.

Senna – 1 september

Senna is een van de beste documentaires van de afgelopen decennia, zonder twijfel. Ayrton Senna, een Braziliaans icoon binnen de Formule 1, kwam op een bijzonder tragische manier om het leven. Senna volgt zijn leven, van zijn roemrijke debuut tot de keiharde politieke spelletjes die overheersen binnen de sport. Een rijk leven, waarin ook een donkere kant naar boven komt.

Apollo 13 – 1 september

Deze topfilm uit 1995 is nog altijd een echte aanrader. Apollo 13 vertelt het waargebeurde verhaal van de dodelijke missie richting de maan. Drie astronauten bevinden zich op een baanbrekende missie, maar een terugkeer naar de Aarde wordt er steeds onwaarschijnlijker op. Wat dat besef met een mens kan doen wordt op meesterlijke wijze door onder andere Tom Hanks vertolkt.

The Ring – 1 september

Vanaf 1 september is het griezelen geblazen met een van de meest bekende horrorfilms ooit: The Ring. Je kent het verhaal waarschijnlijk al: een groepje tieners raakt in de ban van een verdachte videoband, die al snel een complete slachting veroorzaakt. Ze hebben allemaal nog maar een week te leven, als ze een mysterieus telefoontje moeten geloven. Maar is dat wel echt zo? Tijd voor een race tegen de klok!

The Debt Collector – 3 september

French leert zijn vastberaden klanten om te vechten in zijn eigen sportschool. Het gaat echter niet zo goed met de business, waardoor hij al snel andere inkomstenbronnen moet gaan zoeken. Een beruchte crimineel uit Californië biedt al snel een oplossing.

Iron Fist (seizoen 2) – 7 september

Het eerste seizoen van Iron Fist was eerlijk gezegd een grote teleurstelling, al helemaal ten opzichte van zijn voorgangers. Waar Daredevil, Luke Cage en Jessica Jones over het algemeen redelijk sterk waren, liet Iron Fist een aantal belangrijke steken vallen. Op 7 september krijgt de serie gelukkig een tweede kans, en de eerste recensies zijn zeer lovend.

Coco – 14 september

Pixar verwarmt opnieuw je hart met een dijk van een animatiefilm: Coco. Deze film gaat over een twaalfjarige Mexicaanse jongen die maar een droom heeft: optreden, muziek maken. Zijn familie wil daar echter niks van weten. Wat volgt is een kleurrijke en muzikale reis vol aandoenlijke humor. Aanrader!

Thor: Ragnarok – 7 september

Thor: Ragnarok is een van onze favoriete Marvel-films. Regisseur Taika Waititi heeft een kleurrijke wereld tot leven gebracht, waardoor het een van de meest frisse films uit de serie is. Thor racet tegen de klok om terug te keren naar Asgard, en zo Ragnarok tegen te houden.

Berg Marvel films op 1 september!

Disney komt volgend jaar met zijn eigen streamingdienst, een concurrent voor Netflix dus. Hier kun je daar meer over lezen. Het leek er dan ook even op dat Disney al zijn Marvel-films van Netflix zou gaan trekken.

We hebben een mooie verrassing voor je: een groot deel komt alsnog terug, ook de oudere titels! Het is niet duidelijk voor hoelang ze blijven, maar voor de echte fans is dit geweldig nieuws. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • The Avengers
  • Captain America: The First Avenger
  • Avengers: Age of Ultron
  • Ant-Man
  • Iron Man 2
  • Iron Man 3

En meer op Netflix!

Hier blijft het niet bij! Hier kun je de complete lijst checken. Ook augustus bood een aantal toffe titels op Netflix, die je waarschijnlijk nog lang niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook onze lijstjes met de gekste AliExpress koopjes en gadgets.

?Lees ook: De term Netflix Original betekent niet wat je denkt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in september 2018 niet mag missen
Sluiten