Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 27 aug 2018
Leestijd: 3 minuten

Nice! Deze acht onmisbare Netflix films en series komen eraan

Netflix voegt vrijwel dagelijks nieuwe series, films en documentaires aan zijn aanbod toe. Ook de komende weken ziet het nieuwe aanbod er weer verrassend sterk uit. We zetten acht absolute aanraders voor je op een rijtje!

xXx: The Return of Xander Cage – 30 augustus

Xander Cage is terug! Tijd voor heerlijk hersenloos vermaak. Topatleet Cage werkt als geheim agent voor de Amerikaanse overheid, tot hij tijdens zijn laatste missie voor dood achterblijft. Is dit het einde voor de geheim agent? De NSA denkt van wel, maar stiekem is de door Vin Diesel gespeelde held allang weer op pad.

Ozark: Seizoen 2 – 31 augustus

Het eerste seizoen van Ozark is wat ons betreft een van de beste eigen producties die Netflix te bieden heeft. Voor de diehard fans is er dan ook goed nieuws: op 31 augustus gaat het verhaal van Marty weer verder. Hij heeft dit keer niet 8 miljoen dollar, maar 50 miljoen dollar die witgewassen moet worden. Tijd voor spectaculaire escalaties en een hoop spanning!

 

Inside the Criminal Mind – 31 augustus

Criminelen plegen soms misdaden die je als leek niet kunt bevatten. Hoe kun je zover geraken, wat gaat er in hun hoofd mis? Inside the Criminal Mind legt het je vanaf 31 augustus op spectaculaire wijze uit. In elke aflevering duik je in de achtergrond van een beruchte crimineel. Experts laten je de psychologie zien achter de meest bloederige zaken, zodat je ze misschien, heel misschien, toch gaat begrijpen.

Inside the criminal Mind Netflix

Las leyes de la Termodinámica – 31 augustus

Tijd voor een Spaanse topfilm: Las leyes de la Termodinámica. Deze romantische komedie gaat over een natuurkundige die de wetten van thermodynamica gebruikt om romantiek en relaties te duiden. Wanneer hij echter zelf hopeloos verliefd wordt, blijken zijn theorieën totaal niet te kloppen. Aanrader!

Paradise PD: Seizoen 1 – 31 augustus

Netflix staat onderhand vol met ijzersterke cartoons. Niet alleen voor kinderen, maar juist ook interessant voor volwassenen. Binnenkort kun je een nieuwe topper aan dat rijtje toevoegen: Paradise PD. Deze serie gaat over een jonge agent die zich aansluit aan een bijzonder chaotisch politiekorps. Of er nou een handtasje wordt gestolen of dat er drugsbendes worden opgerold: ze pakken alles met een hoop humor aan.

The Comedy Lineup: Deel 2 – 31 augustus

Netflix is zo’n beetje de place to be geworden voor comedy specials. De streamingdienst heeft miljoenen geïnvesteerd in de grootste namen, en zo partijen als HBO gepasseerd. Gelukkig krijgt de nieuwe generatie comedians ook een kans, middels The Comedy Lineup. Elke comedian krijgt een kwartier. Het aanbod is verrassend divers, want ze komen uit heel de wereld.

Comedy Lineup Netflix

Marvel’s Iron Fist Seizoen 2 – 7 september

Iron Fist is tot nu toe zonder twijfel het zwakste resultaat van de samenwerking tussen Marvel en Netflix. Luke Cage, The Punisher en Daredevil zijn allemaal stukken beter, maar de superheld krijgt op 7 september een mooie tweede kans. Eerder dan verwacht dus! De eerste recensies zijn verrassend positief, dus we hopen dat het tweede seizoen het tij kan gaan keren..

City of Joy – 7 september

Laat je inspireren door Congolese vrouwen, die al hun tegenslagen en pijn in kracht om weten te zetten. Ze werden allemaal, hoe jong dan ook, verkracht tijdens het conflict in de Democratische Republiek Congo. In de City of Joy hebben ze een veilig thuis, waar ze leren om weer op te staan en kracht te putten uit hun verleden. Een schitterende en geprezen documentaire!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nice! Deze acht onmisbare Netflix films en series komen eraan
Sluiten