Netflix komt met animatieserie He-Man and the Master of the Universe

Een tijdje geleden kondigde Jay and Silent Bob bedenker en comicschrijver Kevin Smith aan dat hij een nieuwe serie rondom de iconische actieheld He-Man gaat maken. Dit was in samenwerking met Netflix, waar de nieuwe reeks dan ook op uitgezonden wordt.

Het is nu echter bekendgemaakt dat Netflix nog een tweede He-Man serie in petto heeft. In tegenstelling tot die van Kevin Smith gaat deze tot leven gewekt worden door middel van GC-animatie. Dit betekent dat het een 3D-serie wordt.

Netflix komt met tweede He-Man serie

Netflix heeft nog weinig bekend over het verhaal achter de reeds aangekondigde He-Man reboot, maar de serie wordt als volgt beschreven:

”Een jonge, verdwaalde prins op de planeet Eternia ontdekt de krachten van Grayskull en transformeert in He-Man, de Master of the Universe!”

”De welbekende strijd tussen He-Man en de kwaadaardige Skeletor gaat nieuwe hoogtes bereiken gezien zowel de helden als slechteriken nieuwe en machtige teams vormen. Een nieuwe generatie helden die strijden voor het leven van ons allen. Wie wordt uiteindelijk The Master of the Universe?”

Er zijn nog geen trailers en ander beeldmateriaal voor de nieuwe He-Man serie gedeeld door Netflix, met de uitzondering van de onderstaande poster:

He-Man Netflix 2
Bron: Netflix

Kevin Smith versie

De eerdergenoemde serie van Kevin Smith staat ook nog steeds op de planning. In tegenstelling tot het nieuwe project zal die van hem een 2D-project worden, dat qua stijl waarschijnlijk wat meer op de originele serie zal lijken. Het is nog niet bekend wanneer deze serie precies op Netflix verschijnt.

Het is niet bekend waarom Netflix nu ineens in twee He-Man projecten investeert, maar waarschijnlijk is dit omdat dat de dienst een soort nieuw universum probeert op te bouwen. Al betwijfelen of dit zo groot gaat worden als dat van Marvel of Star Wars.

Meer Netflix nieuwtjes check je in dit overzicht.

IGN

Reageer op artikel:
Netflix komt met animatieserie He-Man and the Master of the Universe
Sluiten