Netflix laat nieuwe trailer zien voor tweede seizoen Undercover

Nog heel even wachten en dan kunnen we eindelijk genieten van het tweede seizoen van Undercover. Netflix laat alvast een nieuwe trailer zien.

Het eerste seizoen van de Netflix-serie Undercover was een groot succes voor de streamingdienst. De rode N heeft niet voor niets twee nieuwe seizoenen van de Nederlands-Belgische serie over Ferry Bouman. Bovendien komt er ook nog een film uit voor de streamingdienst. Het betekent dat we voorlopig nog niet afzijn van de Brabantse vakantieparkcrimineel.

Vertrouwde en nieuwe gezichten in Undercover

In de nieuwe trailer van de serie zien we veel vertrouwde gezichten terug. Zoals Bob en Kim en natuurlijk Ferry en Danielle. Maar er zijn ook genoeg nieuwe acteurs te zien in de serie. Zo zullen onder andere Rico Verhoeven, Sanne Samina Hanssen, Ruth Becquart, Wim Willaert en Sebastien DeWaele hun opwachting maken in het nieuwe seizoen Undercover.

Naast Ferry zullen er bovendien nog meer bad guys zijn dit seizoen. Het gaat om de gebroeders Laurent en JP Berger, die zich roeren in de illigale wapenhandel in Syrië. Ze hebben de country en westernmanege El Dorado Ranch in België. Bob gaat er undercover om meer te weten te komen over de broers.

Dat is niet het enige gevaar voor de undercover-agent, want ook Ferry wil vanuit de cel wraak op hem nemen. Hij probeert achter zijn ware identiteit te komen. Bovendien heeft Bob ook nog te maken met zijn dochter. Zij wil weten wie hij nu echt is en waarom haar vader het eigen gezin heeft doen ontploffen.

Nog heel even wachten

Om te zien hoe dit allemaal gaat aflopen moeten we nog een klein beetje geduld hebben. Het nieuwe seizoen van Undercover is vanaf 6 september te zien op Netflix. Toch is het niet het einde, omdat de streamingdienst ook al bekendmaakte een derde seizoen te hebben besteld. Bovendien komt ook nog Ferry de film aan. In die productie zien we hoe het Ferry verging voordat hij op de camping terechtkwam. Wanneer de film op Netflix is te zien, is helaas nog onbekend.

Reageer op artikel:
Netflix laat nieuwe trailer zien voor tweede seizoen Undercover
Sluiten