Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 08/03/2019

Groot nieuws over Netflix-killer, OnePlus 7 en meer!

De week van WANT.nl zit helemaal vol met het grootste nieuws op het gebied van Tech. Of het nu gaat om de OnePlus 7, de Galaxy S10, PlayStation of Netflix: je komt het op onze website allemaal tegen. Maar wat waren nu de allergrootste nieuwtjes van de afgelopen week? We bespreken het in WantKast. 

Netflix-killer, OnePlus 7 en meer!

Het grootste nieuws van de afgelopen week was misschien wel het nieuws rondom Disney Plus. Van alle concurrenten die Netflix in 2019 te verkroppen krijgt, is deze dienst misschien nog wel het meest dreigend. Deze week kwam naar buiten dat de dienst als eerste in Nederland getest gaat worden. Mocht dat daadwerkelijk het geval zijn, gaan we in Nederland als eerste land ter wereld los met de dienst. Iet wat ook hier te lezen is.

Daarnaast leek de volledige OnePlus 7 te lekken vandaag, maar was er afgelopen nog meer over te doen. In de afgelopen maanden is de interesse rondom de gloednieuwe OnePlus 7 sterk gestegen. Geruchten deden hun ronde en wisten ons te vertellen dat het toestel voorzien zou worden van een pop-up camera. Oppo kondigde afgelopen week de nieuwe F11 Pro aan, welke beschikt over zo’n camera. Aangezien beide partijen bij hetzelfde moederbedrijf horen en daarom ook verschillende features met elkaar delen, lijkt de feature bevestigd te zijn voor de OnePlus 7.

OnePlus 7

Uiteraard bleef het daar afgelopen week niet bij. We zagen de komst van Tesla V3 Supercharge, zagen Donald Trump zichzelf weer eens belachelijk maken en gingen aan de slag met de slechtste lifestyle producten van AliExpress tot nu toe.

WantKast Podcast #005

Vijf weken geleden zijn we bij WANT begonnen met het maken van onze eigen podcast: WantKast. In deze podcast bespreken we het allerlaatste nieuws op het gebied van tech en culture. Deze week hadden we het dus ook over de OnePlus 7, Netflix en de gloednieuwe V3 supercharger van Tesla. Daarnaast keek Thomas voor het eerst Captain Marvel en moesten we beiden keihard lachen om een gigantische blunder.

Benieuwd naar de aflevering? Deze is hieronder te checken!

Reageer op artikel:
Groot nieuws over Netflix-killer, OnePlus 7 en meer!
Sluiten