Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 5 nov 2018

Netflix: 10 onmisbare films en series die deze week komen

Nieuw op 7 november

Netflix heeft deze week een flinke lading nieuwe films, series en documentaires op de planning staan. Van Minecraft en The Sinner tot bloederige actie in Outlaw King. We zetten onze 10 favoriete titels op een rijtje.

Minecraft: Story Mode: seizoen 1 – 7 november

Bij Minecraft denk je wellicht meteen aan kinderen, al is dat niet helemaal terecht. De digitale blokkendoos is ook verrassend verslavend voor volwassenen. Minecraft: Story Mode is een nieuwe serie die zich afspeelt binnen die kleurrijke wereld. Dat is echter niet de voornaamste reden waarom deze serie zo interessant is. Story Mode is namelijk een interactieve Netflix Original. Kijkers kunnen het verhaal beïnvloeden door keuzes te maken.

Resident Evil: The Final Chapter – 7 november

De Resident Evil-films zijn stuk voor stuk verre van Oscar-materiaal. Maar dat maakt ze juist zo lekker. Popcornfilms vol actie en een plot waar je niet te lang over na hoef te denken. Milla Jovovich is er na al die jaren echter wel klaar mee, dus tijd voor een spectaculair slotstuk. Alice moet bij Raccoon City zien te komen om daar een cruciaal antivirus te bemachtigen. Er zijn helaas echter meerdere partijen die daar nou niet bepaald trek in hebben.

Reageer op artikel:
Netflix: 10 onmisbare films en series die deze week komen
Sluiten