Tech 5 nov 2018 Noah Korevaar

Netflix: 10 onmisbare films en series die deze week komen

Nieuw op 9 november

Klik hieronder op volgende voor de films en series van 9 november

The Sinner: seizoen 2 – 9 november

The Sinner was wat ons betreft de grote Netflix-verrassing van vorig jaar. De detectiveserie wist op een unieke manier het thriller-genre tot leven te brengen, met plotwendingen en een visuele stijl die de serie meteen deed opvallen. In het tweede seizoen starten we met een nieuwe case, met nieuwe slachtoffers en potentiële daders.

Public Enemies – 9 november

In Public Enemies speelt Johny Depp een bankrover en moordenaar genaamd John Dillinger, die op de een of andere manier steeds uit de handen van de politie weet te glippen. Een nieuwe federale instantie gooit echter roet in het eten: de kersverse FBI. Melvin Puris (Christian Bale) leidt een groep bloeddorstige agenten die op de gangsters jaagt.

E.T. the Extra-Terrestrial – 9 november

Wat een mooie klassieker! Op tijd voor kerst komt E.T. The Extra-Terrestrial naar Netflix. We kennen allemaal het verhaal: de 10-jarige Elliott ontdekt in een bosrijke rand van Los Angeles opeens een alien. Een buitenaards mannetje. Al snel worden de twee vrienden, en went E.T., zoals het wezentje heet, helemaal aan het aardse leven. Helaas kunnen de twee er niet omheen dat E.T. terug moet naar zijn eigen planeet. Pak de tissues er maar alvast bij!

Medal of Honor: seizoen 1 – 9 november

Medal of Honor is niet gebaseerd op de gelijknamige game-serie, dat kunnen we je meteen al vertellen. Dat maakt de Netflix Original er echter niet minder interessant op. In tegendeel. Medal of Honor vertelt de verhalen van veteranen, uit verschillende oorlogen. Alles wordt nagespeeld met een flink budget, dus er komt een hoop spectaculaire actie voorbij. Wat de serie zo intrigerend maakt, is dat de veteranen zelf daarin meespelen, of achter de camera staan.

Ghost in the Shell – 9 november

Ja, de originele anime was veel en veel beter. Je kunt er echter niet omheen dat Ghost in the Shell een waar visueel spektakel is. Scarlett Johansson speelt een cyborg, die op het nippertje de dood heeft vermeden en nu een taskforce leidt die op cybercriminelen jaagt. Een mysterieuze hacker heeft echter hele andere plannen voor haar. Ghost in the Shell is echt zo’n film die je op een verloren avondje kunt meepikken. Even verstand op nul, en genieten van visuals waar je U tegen zegt.

Outlaw King- 9 november

De marketing van Outlaw King maakt ons wel erg benieuwd. De makers benadrukken dat de film nog bloederiger en grootser wordt dan de grootste veldslagen uit Game of Thrones. De onafhankelijkheidsstrijd van Schotland, maar dan in beeld gebracht met de budgetten en special effects van 2018. Met Chris Pine in de hoofdrol!

Westside: seizoen 1 – 9 november

Continu hoor je de grootste sterren op de radio, met nummers die miljoenen keren gestreamd worden op Spotify en tickets die binnen enkele seconden uitverkocht zijn. Juist het verhaal van de muzikanten die dat niet lukt, is zo interessant. In Westside ontmoet je negen muzikanten die worstelen met het beroemd willen worden. Ze proberen op te vallen, maar de weg naar goud is gruwelijk.

Klik hieronder op volgende voor de films en series van 13 november

Reageer op artikel:
Netflix: 10 onmisbare films en series die deze week komen
Sluiten