Netflix Original Black Mirror S4 releasedatum bekend

Het is bekend hoe jij de laatste dagen van 2017 gaat doorbrengen: Netflix Original Black Mirror S4 bingewatchen. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt wanneer de zes nieuwe afleveringen te zien zijn.

Netflix Original Black Mirror S4 vanaf 29 december te zien

Dit is eigenlijk de enige informatie die je nodig hebt ?. Netflix Original Black Mirror S4 vanaf 29 december te zien op, je raadt het al, Netflix. Het nieuwste seizoen van Black Mirror kent 6 nieuwe afleveringen en is exclusief voor abonnees beschikbaar. Ook zijn de namen voor de afleveringen bekend: Arkangel, USS Callister, Crocodile, Hang the DJ, Metalhead en Black Museum. Alle afleveringen kennen een andere cast en een stand alone verhaal. Dit is de final trailer voordat je aan het einde van de maand de serie kunt bingen:

Black Mirror

Black Mirror is wat ons betreft één van de vetste series ooit gemaakt. Natuurlijk vanuit onze interesse voor de rol van technologie in ons dagelijks leven. De serie is bedacht en geschreven door Charlie Brooker. Technologie drukt overal een stempel op en is als het ware een ‘Black Mirror’ die de 21ste eeuw naar ons reflecteert. Met diverse internationale prijzen zoals een BAFTA Award en twee Emmy Awards op zak hebben wij er alle vertrouwen in dat Netflix Original Black Mirror S4 ook weer fantastisch is. Iedere aflevering heeft trouwens ook een eigen korte trailer.

Black Mirror S4

In december kun je overigens voor nog meer top titels genieten. Deze titels zijn er op Netflix bijgekomen en deze series en films zullen er verdwijnen.

Reageer op artikel:
Netflix Original Black Mirror S4 releasedatum bekend
Sluiten