Maak je borst maar nat voor deze tien Netflix Original september premières

Vandaag beginnen we met een nieuwe maand en dat betekent dat we ook weer behoorlijk wat nieuwe Netflix Original films en series kunnen verwachten. We hebben weer tien toppers voor je uitgezocht, zodat je ook september weer door kunt komen met genoeg vermaak, spanning en sensatie.

La Catedral del Mar

De Netflix serie La Catedral del Mar, oftewel de kathedraal van de zee, is gebaseerd de gelijknamige roman van de spaanse advocaat Ildelfonso Falcones, waarmee hij verschillende literaire prijzen won. De serie neemt ons mee terug naar het 14e eeuwse Barcelona, waar we het verhaal van de knecht Arnau volgen, die aan zijn meester is ontsnapt en in vrijheid een nieuw bestaan probeert op te bouwen vol rijkdom. Hij stuit echter op minachting van de adel en de inquisitie ligt op de loer, wat voor heerlijke drama en spanning zorgt.

Netflix La Catedral Del Mar

Vanaf: 1 september

The Most Assassinated Woman in the World

The Most Assassinated Woman in the World (origineel: La Femme la plus Assassinée du Monde) speelt zich af in Parijs in de jaren 30. Daar is de actrice Paula Maxa beroemd om haar rol, waarbij ze elke dag op het toneel weer wordt vermoord. Er lijkt echter een sinistere link te zijn tussen de fictie van het toneel en ijzingwekkende moorden die in het echte leven worden gepleegd.

Netflix The Most Assassinated Woman in the World

Vanaf: 7 september

Next Gen

Als je de Pixar film Wall-E leuk vond, zal de stijl van Next Gen je zeker ook aanspreken. In deze animatiefilm volgen we de eenzame Mai, die per ongeluk een geheime robot activeert. Deze robot lijkt overigens erg op Eve uit Wall-E, hoewel hij er wel wat minder gepolijst uitziet. Uiteraard sluit Mai een onwaarschijnlijke vriendschap met de robot, wat leidt tot spannende avonturen. Samen moeten ze zelfs de snode plannen van een gek een halt zien toe te roepen.

Netflix Next Gen

Vanaf: 7 september

Iron Fist

Van Iron fist hebben we natuurlijk al een eerste seizoen en deze maand mogen we het vervolg daarop meemaken op Netflix. We volgen het verhaal van Danny Rand, welke na 15 jaar toch niet dood bleek te zijn. Hij probeert zijn leven te heroveren met zijn martial arts en de mystieke kracht van de Iron Fist. Seizoen 2 belooft weer een hoop spanning en sensatie te brengen en natuurlijk mooie gevechtsscènes.

Netflix Iron Fist

Vanaf: 7 september

On My Skin

On My Skin, oftewel Sulla Mia Pelle, is een misdaaddrama over het waargebeurde verhaal achter de meest controversiële Italiaanse rechtszaken van de afgelopen paar jaren. Stefano Cucchi wordt gearresteerd voor een relatief kleine misdaad en wordt op mysterieuze wijze dood aangetroffen terwijl hij vast zit. We krijgen een corrupt rechtssysteem te zien, waarvan je bloed gaat stollen.

Netflix On My Skin

Vanaf: 12 september

The Angel

The Angel is een spannende film, waarin we het verhaal volgen van de Egyptische ambtenaar Ashraf Marwan, die tegelijkertijd ook de Israëlische inlichtingendienst helpt ten tijde van oorlog. We komen in een duister spionagespel terecht waar niemand te vertrouwen is en er hoog wordt ingezet.

Netflix The Angel

Vanaf: 14 september

Maniac

In de miniserie Maniac hebben we te maken met een mysterieus farmaceutisch onderzoek, waarin twee vreemden in een fantasiewereld vast komen te zitten. De beloftes dat het experiment geen complicaties kon opleveren en zeker geen bijeffecten zou hebben, blijken uiteraard niet waar te zijn. Waar ze kwamen voor een oplossing voor hun problemen, lijken ze nu nog verder van huis te zijn.

Netflix Maniac

Vanaf: 14 september

The Good Cop

The Good Cop is een comedyserie, waarin we de komische gebeurtenissen volgen rondom een pathalogisch eerlijke detective. Eerlijkheid duurt misschien altijd het langst, maar kan wel voor vreemde situaties zorgen. Wanneer de detective niet bezig is met het oplossen van moorden, houdt hij zich bezig met zijn criminele, maar goedhartige vader.

Netflix The Good Cop

Vanaf: 21 september

Norsemen

De serie Norsemen gaat uiteraard over Vikingen en we reizen af naar het jaar 790 na Christus. Het leven van de Vikingen uit Norheim bestaat voornamelijk uit het plunderen van stadjes, slaven meenemen en uiteraard veel geweld overal tentoonstellen. We maken hun dagelijks strubbelingen mee, van de strijd om macht en rivaliteit tussen broers tot gelijkheid van de seksen en natuurlijk vriendschap en verraad. Net zoals bij Iron Fist hebben we ook van Norsemen al een eerste seizoen en is september de maan van seizoen 2.

Netflix Norsemen

Vanaf: 26 september

Hold the Dark

Voor de film Hold the Dark reizen we af naar het ijskoude Alaska, waar wolven baldadig bezig zijn en een jongetje hebben meegenomen. Hierop wordt de hulp ingeschakeld van de schrijver en natuurkenner Russel Core, welke het jongetje terug moet zien te krijgen. Helaas voor hem raakt hij zelf verwikkeld in een schokkend mysterie en moet Core zien te overleven in het hart van de duisternis.

Netflix Hold the Dark

Vanaf: 28 september

Hoewel Netflix behoorlijk wat mooie titels heeft om te bingen, zou het kunnen dat we binnenkort door de streamingdienst juist worden tegengewerkt in onze binge gewoontes. Ze hebben namelijk mogelijk plannen om reclames tussen je sessies door te laten zien. Dit is hoe je daar voorlopig nog aan kunt ontkomen.

 

Reageer op artikel:
Maak je borst maar nat voor deze tien Netflix Original september premières
Sluiten