Acht onmisbare Netflix Originals die in augustus op Netflix komen

De afgelopen tijd is het ontzettend heet geweest en  soms lopen de temperaturen zelfs zo hoog op, dat je het liefst gewoon binnen blijft met een airco. Je moet dan binnen wel iets te doen hebben, dat je afleidt van het feit dat je niet lekker aan het strand ligt. Daar is Netflix natuurlijk een geweldige oplossing voor. Ook in augustus hebben ze weer van alles voor ons in petto. Deze acht parels zullen je zeker die warme dagen helpen overleven.

La Casa de las Flores

La Casa de las Flores doet je misschien denken dat het een spin-off is van La Casa de Papel, maar deze serie gaat weer ergens heel anders over. Letterlijk vertaald betekent de titel “het huis van bloemen” en de serie gaat over een disfunctionele prominente Mexicaanse familie, die een prestigieuze bloemenwinkel heeft. Het is een duistere comedy en we volgen een rijke matriarch die die van alles probeert om de eer van de familie hoog te houden, nadat de minnares van haar man allerlei allerlei geheimen naar buiten heeft gebracht.

Netflix La Casa de las Floras

Vanaf 10 augustus

The Package

The Package is een comedy met een groep vrienden als hoofdrolspelers, die in het bos gaan kamperen in de vakantie. Door een bizar ongeluk raakt één van de vrienden zijn meest belangrijke lichaamsdeel kwijt en moet de rest van de groep in een race tegen de klok zijn “package” zien te redden. Ze zetten alles op het spel om de ongelukkige vriend te redden van zijn bijzondere lot.

Netflix The Package

Vanaf 10 augustus

Magic For Humans

Als je houdt van illusionisten, zul je Magic For Humans waarschijnlijk het einde vinden. Justin Willman gaat de straat op om iedereen om zich heen versteld te doen staan met zijn ingenieuze trucs en magie. Willman zou er al sinds de jaren ’90 van dromen om een eigen serie te hebben en hij hoopt een verbazingwekkende show neer te zetten, die toevallig ook erg grappig is. Deze maand kunnen we zelf beoordelen of zijn missie is geslaagd.

Netflix Magic for Humans

Vanaf 17 augustus

Pinky Malinky

Pinky Malinky is een hopeloos positieve hotdog, die in de mensenwereld woont. Uiteraard gaat het om een animatieserie en qua stijl moet je denken aan SpongeBob SquarePants. De serie is gebaseerd op de korte animatiefilm van Chris Garbutt met dezelfde naam op Cartoon Network. De 12 jarige hotdog zit op de middelbare school en die is al moeilijk genoeg, zelfs als je een mens bent. Toch blijf Pinky alles zonnig inzien en geniet hij van het leven met zijn beste vrienden.

Netlix Pinky Malinky

Vanaf 17 augustus

Ultraviolet

In Ultraviolet gaat het er minder lollig aan toe dan bij Pinky.  De spannende dramaserie gaat over een webcommunity van amateurdetectives die geloven in gerechtigheid. Een dertigjarige vrouw komt bij de groep terecht, nadat ze een avond getuige is van een zelfmoord waar ze toch haar twijfels bij zet. De politie lijkt er niks verdachts aan te vinden en dus gaat de vrouw online op zoek naar hulp.  De amateurdetectives zijn uiteraard niet te beroerd om dit soort zaken onder handen te nemen en te proberen op te lossen.

Netflix Ultraviolet

Vanaf 17 augustus

Follow This

In Follow This krijgen we een kijkje in de drukke redactiekamer van Buzzfeed en volgen we het team tijdens hun onderzoek naar allerlei verschillende onderwerpen. Zo worden er onder andere grappige internethypes onderzocht en bekijken we veilige gebruiksruimtes voor drugsverslaafden. Het belooft een interessante show te worden over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Vanaf 23 augustus

The Innocents

De laatste tijd hebben we behoorlijk wat nieuwe films en series gekregen over mensen met superkrachten een ook in The Innocents zijn die weer van de partij. We volgen de tieners June en Harry, die samen weg zijn gelopen. Uiteraard wordt het weer een spannend avontuur, waarin allerlei gevaarlijke en mysterieuze dingen gebeuren. Vooral wanneer June ontdekt dat ze mysterieuze krachten heeft.

Netflix The Innocents

Vanaf 24 augustus

Ghoul

Ook in Ghoul zijn er mysterieuze dingen aan de hand. We volgen in deze Netflix Original een militaire ondervrager, welke in een geheim detentiecentrum zijn werk moet gaan doen. Op zich is daar niks vreemds aan, totdat hij ontdekt dat sommige terroristen die daar vastgehouden worden toch niet helemaal normaal zijn. Ze blijken zelfs niet eens van deze wereld te zijn. De serie is echter niet zozeer een science fiction serie, maar je moet eerder aan het horror en thriller genre denken.

Netflix Ghoul

Vanaf 24 augustus

Niet alleen bij Netflix kun je allerlei films en series streamen, maar er komen steeds meer nieuwe aanbieders van bing-waardige content. Ook bij Pathé kun je lekker thuis genieten van films. Maar hoe is het aanbod vergeleken met Netflix?

 

Reageer op artikel:
Acht onmisbare Netflix Originals die in augustus op Netflix komen
Sluiten