Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 17 jan 2019

Opvallende sterrencast voor Netflix Original ‘The Devil All The Time’

Netflix past op regelmatige basis zijn aanbod aan. We zien wekelijks films en serie verschijnen, maar helaas ook verdwijnen. Naast de gebruikelijke content van derde partijen, produceert Netflix ook haar eigen content. Iets wat het met series als Orange is the New Black en La Casa De Papel al jaren doet. Maar waar het aanbod steeds beter wordt, geldt dat ook voor de eigen producties van Netflix. Het kondigt de film The Devil All The Time aan, welke voorzien is van een indrukwekkende sterrencast. 

Sterrencast voor nieuwe Netflix Original film

Dat Netflix de lat voor zijn eigen producties ook steeds hoger legt, wordt wel duidelijk met de aankondiging van vandaag. Waar het platform eerder al Triple Frontier aankondigde met een indrukwekkende lijst aan acteurs, volgt de nieuwe film The Devil All The Time het voorbeeld. In deze gloednieuwe film is een flink arsenaal aan gevestigde Hollywood acteurs te vinden, waar menig superhelden-fan overigens vrolijk van wordt.

Netflix film The Devil All The Time

Netflix heeft de cast van The Devil All the Time aangekondigd, welke geregisseerd wordt door niemand minder dan Antonio Campos. De grote man achter hits als The Sinner en Christine, die de film samen met zijn broer Paulo overigens schrijft. In The Devil All The Time zien we onder andere Chris Evans (Captain America) en Tom Holland (Spider-Man) schitteren. De twee worden bijgestaan door o.a. Robert Pattinson, Bill Skarsgard, Mia Wasikowska en Eliza Scanlen. Een lijst met namen waar we het eigenlijk best warm van krijgen.

Echter heeft Netflix ervoor gekozen het nieuws niet via een traditioneel persbericht te brengen: een tweet bleek voldoende. Dit resulteert dan wel in het feit dat we geen idee hebben wanneer we de film kunnen verwachten of wanneer de opnames beginnen. Wel krijgen we de korte beschrijvingen voorgeschoteld.

De film vertelt dus een verhaal over twintig jaar en richt zich op een met moord overladen relatie, een priester en een corrupte sheriff. Het klinkt een beetje als iets in de trant van True Detective, maar dan net even anders. Wanneer de film officieel te zien is, is op dit moment dus nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Opvallende sterrencast voor Netflix Original ‘The Devil All The Time’
Sluiten