Deze 7 nieuwe Netflix Originals films wil je aankomende maanden kijken

Netflix heeft in 2017 al laten zien bij de grote jongens te horen als het gaat om films maken. Daarbij hebben ze het niet te missen voordeel een enorm machtig distributiekanaal ter beschikking te hebben. 2018 belooft een nog groter jaar te worden voor de service, met zo’n 80 Netflix Originals films. Wij hebben een paar films voor je op een rijtje gezet die de komende maanden uitkomen en die je niet mag missen.

1. On Body and Soul – 2 februari

On Body and Soul is een film die door Netflix is aangekocht. En laten we eerlijk zijn, dat is iets waar Netflix goed in is dus don’t blame them for it. De film van de Hongaarse Ildikó Enyedi deed het goed op het Berlijnse filmfestival Berlinale, en ook Netflix was onder de indruk van het liefdesverhaal. In het de film vallen twee medewerkers van een slachthuis voor elkaar wanneer ze er achter komen dat ze dezelfde dromen hebben. We zijn benieuwd waarom Netflix deze film voor het grote publiek beschikbaar maakt, en gaan daarom zeker kijken.

2. The Ritual – 9 februari

Andy Serkis, je weet wel, Gollum uit The Lord of the Rings en de aap uit The Planet of the Apes, heeft de film The Ritual geproduceerd. The Ritual is een verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Adam Nevill, en gaat over een vriendengroep die samen op een tripje in een Zweeds bos gaat. Je voelt hem al aankomen: in dat bos staat hun veel grimmigheid te wachten. De groep vrienden wordt achtervolgd en moet er alles aan doen om het bos weer levend te verlaten. Dit klinkt wellicht niet als het meest originele verhaal, maar eerlijk is eerlijk: we zijn benieuwd naar dit creepy kampvuurverhaal.

3. Mute – ergens in februari

Deze futuristische thriller zit vol met grote namen. Wat dacht je van Alexander Skarsgård, Paul Rudd en Justin Theroux? De Engels-Duitse science fiction film speelt zich af in de ietwat futuristische onderwereld van Berlijn. De film gaat over een barman die niet kan praten en op zoek is naar zijn vermiste vriendin. Er zijn nog maar weinig beelden beschikbaar van de film, dus hopelijk komt er snel een trailer online.

Netflix Originals
Mute

4. Game Over, Man! – 23 maart

Deze actie-comedy is een soort van mash-up van allerlei foute actiefilms uit de jaren ’80. Maar dan een grappige remake er van. Of ja, grappig, de eerste trailer ziet er nog niet bijster veelbelovend uit. Maar halverwege maart kun je zelf oordelen.

5. Cargo – later in 2018

Martin Freeman (YES), die ook te zien is in Black Panther, speelt And. Hij en zijn dochtertje zijn samen op de vlucht omdat ze worden achtervolgd door wezens die zijn geïnfecteerd door een pandemie. Om het nog een beetje erger te maken verandert Andy zelf ook binnen 48 uur in een van de wezens die hen proberen te vermoorden. Van de teaser trailer worden we nog niet heel veel wijzer, maar een film met Martin Freeman in de hoofdrol gaan we zeker kijken.

6. Eggplanet Emoji – Netflix Originals later in 2018

Als je nog niet over deze film hebt gehoord, dan denk je waarschijnlijk dat het een grap van De Speld is. Dat is het dus niet. Netflix brengt serieus een comedy uit, die is geproduceerd door Ben Stiller, over deze emoji. Om wat preciezer te zijn gaat de film over een tiener die per ongeluk zijn penis afsnijdt (HOE dan), en over zijn vrienden die proberen de schade te beperken voor het te laat is. Netflix wil een heel breed publiek aanspreken met de Netflix Originals, zo blijkt maar weer eens.

Netflix Originals

7. How it Ends – later in 2018

Na een mysterieuze apocalyptische gebeurtenis is de wereld een totale chaos en wildernis. Een wanhopige vader probeert zijn zwangere vrouw te zoeken in deze mayham. Florest Whitaker en Theo James zijn twee van de sterren in deze film, dus wij pakken de popcorn er alvast bij.

Netflix Original

Netflix heeft nog een hele toffe titel van Netflix Originals aangekondigd die je echt niet mag missen: de serie ‘Everything Sucks’. Check de trailer hier.

Reageer op artikel:
Deze 7 nieuwe Netflix Originals films wil je aankomende maanden kijken
Sluiten