Ilona Braam
Ilona Braam Pop-Culture 28 jun 2018
Leestijd: 3 minuten

Zes onmisbare Netflix Originals die in juli op Netflix komen

Juni was weer een heerlijke maand met allerlei nieuwe Netflix Original premières. Helaas is het feest alweer bijna voorbij, maar niet getreurd. Ook juli staat weer bomvol gepland met nieuwe films en series en natuurlijk terugkerende toppers. Weet je niet waar je moet beginnen? Met deze zes Netflix Originals natuurlijk.

Sacred Games

Sacred Games is gebaseerd op de veelgeprezen gelijknamige roman van Vikram Chandra. Het draait allemaal om de missie van een eerlijke agent om Mumbai te redden. Via een link in hun verleden wordt de agent geleid naar een voortvluchtige bendeleider, die hem een cryptische waarschuwing geeft waar hij het mee moet doen.

Netflix Sacred Games

Vanaf 6 juli

The Skin of the Wolf

In The Skin of the Wolf, oftewel Bajo la Piel de Lobo, draait het om eenzaamheid, liefde en bedrog, maar dan niet op een vrolijke Hollywood manier. In de hoofdrol is een jager die in een verlaten bergdorp in Noord-Spanje woont. De enige keer dat hij menselijk contact heeft, is wanneer hij de huiden van de dieren waar hij op jaagt gaat verkopen in een ander dorpje. Om een einde aan zijn eenzaamheid te maken koopt hij daar op een dag ook meteen een vrouw. En daar begint natuurlijk het drama.

Netflix The Skin of the Wolf

Vanaf 6 juli

How it Ends

How it Ends belooft een heerlijke actiefilm te worden vol mysterieuze gebeurtenissen en heldhaftigheid. In de film wordt het land geteisterd door een apocalyptische ramp, waarvan niemand lijkt te weten wat er de oorzaak van is. Zoals altijd bij een “einde van de wereld” scenario, worden familieleden van elkaar gescheiden en trotseren ze alles om weer bij elkaar te komen. Ook in deze Netflix Original is dat aan de hand en in dit geval gaat het om een man (Forest Whitaker) die wanhopig op zoek is naar zijn verloofde. Zal het hem lukken? Of is dit hoe het allemaal eindigt?

Netflix Original How it Ends

Vanaf 13 juli

Dark Tourist

Als toerist wil je doorgaans naar vrolijke plekken afreizen, waar je eindelijk eens kunt relaxen en kunt ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Er zijn echter ook toeristische plekken, waar je haren recht overeind van gaan staan en je je afvraagt of aliens en geesten misschien toch echt zijn. In Dark Tourist bezoekt journalist David Farrier deze lugubere plekjes en krijg je van alles te zien van een nucleair meer to een spookachtig bos.

Netflix Dark Tourist

Vanaf 20 juli

The Warning

The Warning heet eigenlijk El Aviso en is een Spaanse Netflix film, waar de het hoge actiegehalte er  vanaf straalt. Hier gaat het niet om het einde van de wereld, maar om een geheimzinnig patroon in sterfgevallen bij een benzinestation. Een wiskundig genie ontdekt het patroon en gaat dit natuurlijk nader onderzoeken met alle gevaarlijke gevolgen van dien.

Netflix The Warning El Aviso

Vanaf 24 juni

The Bleeding Edge

In The Bleeding Edge is het allemaal wat serieuzer en wordt er onderzoek gedaan naar misdadige gebeurtenissen in de echte wereld. Het is een baanbrekende documentaire waarin ze de Amerikaanse miljardenindustrie in medische technologie onder de loep nemen. Het blijkt dat het vaak meer om geld draait dan de veiligheid van de patiënten en deze worden dan ook dagelijks blootgesteld aan allerlei risico’s.

Netflix The Bleeding Edge

Vanaf 27 juli

Helaas komen er niet alleen series en films bij op Netflix, maar verdwijnen er om de zoveel tijd ook weer een aantal. Zo verdwijnen deze 85 topfilms en series binnenkort van de streamingdienst. Dus als je nog even wilt genieten van onder andere Gladiator, Inglorious Basterds en The Illusionist moet je snel zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zes onmisbare Netflix Originals die in juli op Netflix komen
Sluiten