Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 12 dec 2018

Deze Netflix Originals hebben we in 2018 het meest bekeken

Mensen met een Netflix account hebben in 2018 weinig te klagen gehad. De streamingdienst had weer een arsenaal aan heerlijke Netflix Originals voor je. Van de koude maanden tot aan de extreem warme: het platform had genoeg klaar staan voor je. Maar welke content hebben we het meeste bekeken met zijn alle? Netflix komt zelf met het antwoord!

Want het jaar 2018 was er eentje op het gebied van Netflix Originals. We kregen fantastische series als Bodyguard, Narcos: Mexico en La Casa De Papel. Series die werden aangevuld door een arsenaal goede films zoals Outlaw King en Quincy. Maar welke van deze fantastische films en series hebben we het meeste bekeken? Netflix geeft het verlossende antwoord!

Meest bekeken Netflix Originals

Het afgelopen jaar zijn we weer verwend door Ome Netflix. Met keiharde series als Bodyguard en Narcos: Mexico hebben we flink wat uurtjes op de bank besteed. Maar ook op het gebied van films hadden we weinig te klagen. Denk aan titels als Outlaw King en Quincy die onze avonden hebben weten te vullen met entertainment. Nu we bijna aan het einde zijn van dit mooie jaar, is het tijd om terug te blikken. Iets wat Netflix zelf overigens ook doet.

Op social media gooit het bedrijf een lijst online met de beste bekeken Netflix Originals series. Een top 10 die is samengesteld op basis van watchtime per kijksessie. Je zou denken dat de serie met afleveringen van een half uur hierdoor buiten de boot vallen, maar niets is minder waar. Zo zien we The Haunting of Hill House onder andere ook terug in de lijst. Welke shows hebben we als een malle zitten bingewatchen? Check het hieronder!

Best bekeken Netflix series

Van Bodyguard tot aan Orange is the New Black: we hebben ze blijkbaar massaal bekeken. Maar naast het feit dat we deze series bekeken hebben, zijn er ook drie Netflix Original Films die met kop en schouders boven de rest uitstaken. Ook dit heeft de streamingdienst op een rijtje gezet.

Best bekeken Netflix films

Benieuwd naar onze eigen top 10 series van het afgelopen jaar? Deze check je hier!

Reageer op artikel:
Deze Netflix Originals hebben we in 2018 het meest bekeken
Sluiten