Acht Netflix Originals om in oktober je tanden in te zetten

Langzaam kruipen we dichter naar het einde van het jaar, maar voordat het zover is hebben we nog een paar maanden van nieuwe Netflix Original premières te gaan. Ook deze maand zijn er weer volop nieuwe series en films te bingen en deze acht zijn in ieder geval het proberen waard.

Joe Rogan: Strange Times

Joe Rogan werd onlangs behoorlijk in de spotlight gezet in verband met zijn Podcast, waarin Elon Musk te gast was en live al blowend werd geïnterviewd. Deze maand is de comedian te zien op Netflix in de show Joe Rogan: Strange Times en neemt hij geen blad voor de mond terwijl hij allerlei onderwerpen aansnijdt, van de politiek tot de regelgeving rondom wiet.

Netflix Joe Rogan

Vanaf 2 oktober

MaleVolent

In de Netflix Original film MaleVolent gaat het er wat minder grappig aan toe en gaan we de enge kant op. Een broer en zus houden zich bezig met het simuleren van paranormale ervaringen tegen betaling. Maar zoals je zou verwachten komen ze op een gegeven moment in aanraking met iets dat toch echt verre van een simulatie lijkt te zijn.

Netflix MaleVolent

Vanaf 5 oktober

Élite

Zoals de naam al aangeeft hebben we in de serie Élite te maken met een elite groepje. In dit geval bestaat het groepje uit rijke studenten aan een exclusieve privéschool in Spanje. Wanneer drie arbeiderskinderen ook naar dezelfde school gaan, blijkt dit voor allerlei confrontaties te zorgen met als resultaat zelfs moord. In de serie wordt langzaam maar zeker duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld.

Netflix Élite

Vanaf 5 oktober

YG Future Strategy Office

Van de duistere gebeurtenissen in Élite gaan we naar de grappige serie YG Future Strategy Office. Het is een Aziatische mockumentary-sitcom, waarbij de K-popster Seungri leiding probeert te geven aan een niet al te handig team bij, je raadt het al, de YG Future Strategy Office.

Netflix YG Future Strategy Office

Vanaf 5 oktober

Remastered: Who Shot the Sheriff?

Een week na de bizarre gebeurtenissen in de Future Strategy Office, gaan we naar wat serieuzer materiaal in de vorm van de documentaire Remastered: who Shot the Sheriff?. Als de titel je aan Bob Marley doet denken, zit je op het goede spoor. De documentaire gaat namelijk ook over de artiest en in het bijzonder over wie er nou achter de mislukte moordaanslag zat op Marley in 1976.

Netflix Remastered: Who Shot the Sheriff?

Vanaf 12 oktober

Haunted

Haunted klinkt misschien als een serie over allerlei bovennatuurlijke en vooral niet bestaande krachten, maar daar heb je het helaas mis. In Haunted komen echte mensen aan het woord, die vertellen over de angstaanjagende (maar ware) dingen die ze allemaal zijn overkomen. Netflix zorgt ervoor dat je haren nog rechter overeind gaan staan door de verhalen ook nog eens tot leven te brengen.

Netflix Haunted

Vanaf 19 oktober

Adam Sandler 100% Fresh

In Adam Sandler 100% Fresh is de acteur en comedian weer lekker op dreef en brengt hij zijn komische en muzikale overdenkingen weer de weg op. We zien hem op verschillende plekken zijn ding doen van comedy clubs tot concertzalen en een toch wel erg nietsvermoedend metrostation.

Adam Sandler

Vanaf 23 oktober

Gun City

Als laatste op de lijst hebben we nog Gun City en reizen we terug naar het jaar 1921. Daar heeft een politieagent in Barcelona het moeilijk en probeert hij te midden van de onrust tussen anarchisten en de politie erachter te komen wie de leger wapens gestolen heeft, die ervoor zouden kunnen zorgen dat een ware burgeroorlog losbreekt.

Netflix Gun City

Vanaf 31 oktober

Uiteraard heeft Netflix veel meer voor ons in petto deze maand dan alleen de bovenstaande acht titels. Zo kun je in oktober ook heerlijk aan het bingen slaan met deze tien Netflix series en films.

Reageer op artikel:
Acht Netflix Originals om in oktober je tanden in te zetten
Sluiten